• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Нека намерим най-тънките цени.
Svetoslavoff1 - майстор
Момци, явно имате опит с такава машинка, та да запитам: може ли да се използва за изрязване на плочка(фаянс, теракот, грес) по фугата. Например ако плочката е пукната или по друга причина трябва да се смени, с това чудо ако има подходящ накрайник да се мине околовръст и тогава спокойно да се счупи и почисти... :?
EDI - майстор
Може.Има накрайник с диамантена или карбида посипка /според производителя/.То това е една от основните функции на машинката .
EDI - майстор
Утре ще се похваля с нова придобивка.Повече подробности като дойде.
EDI - майстор
Та да се похваля с новата си придобивка.От доста време мисля върху мултимашинка, понеже често се налага да се прави нещо ,дето обикновените ел. инструменти не влизат.Доста разглеждах и мислих върху разните класове машини и отделни марки и модели.В крайна сметка, с оглед необходимостите - работа да речем по няколко пъти на месец, наличност на консумативи с оглед захвата на инструмента, се спрях на любимата ми марка СКИЛ. :-D Взех си това мулти - http://www.skileurope.com/bg/bg/diyocs/ ... %BD%D1%82/ 1470АА.Особено ми помогна ето тази тема в руския профифорум БОШ - https://www.bosch-professional.com/ru/r ... 0#id333680 поклон на братушките.Човека е направил 12 клипа и серия снимки от разглобяването на 1470АА и 1490MA /СКИЛ ПРОФЕШЪНЪЛ/.Всичко е на лагери и добре направено.Та, днес пристигна.В нарушение на принципите ми взех машинката от ЕМАГ :? , с оглед цената :cool: .Взех я за 89 лева, докато иначе струва над 125 лева.консумативите на БОШ стават на СКИЛ-чето, както и консумативи от други марки.Пуснах я още като дойде за проба, и покупката ми хареса.Резнах една дъска, работи идеално.
nikolson - майстор
Ха честито! Ти затуй ли закачаше Chefo за мултито... :-D
EDI - майстор
Аха, затова. :lol: Ама той каквото да вземе си го ползва профи и му върши работа.А на мен ще ми трябва все пак рядко, та не си заслужава профи модел за вземам.
Chefo77 - майстор
EDI написа:
Аха, затова. :lol: Ама той каквото да вземе си го ползва профи и му върши работа.А на мен ще ми трябва все пак рядко, та не си заслужава профи модел за вземам.
Абе да беше казал, че искаш - щяхме да си стиснем ръцете за зеленкото. :)
Честито!
EDI - майстор
Блaгодaря. :partyman: Нa дрaго сърце щяхме дa ги стиснем, aмa зеленките хич не ги тaчa.Пред тях предпочитaм СКИЛ.Имaм няколко СКИЛ-a и не сa ме предaли.Ти до къде я докaрa с новaтa мaшинa.
Chefo77 - майстор
EDI написа:
Блaгодaря. :partyman: Нa дрaго сърце щяхме дa ги стиснем, aмa зеленките хич не ги тaчa.Пред тях предпочитaм СКИЛ.Имaм няколко СКИЛ-a и не сa ме предaли.Ти до къде я докaрa с новaтa мaшинa.
Е чакай да продам тая, няма да напълня цеха с кътъри :)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Я вижте това чудо - Реноватор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: