• 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 101
Нека намерим най-тънките цени.
savagebs - специалист
буквално за по малко от 10 мин загрява., сложил съм 3 вентилатора на планки около мотора да го обдухват
пишман_майстор - майстор
savagebs написа:
Някой има ли колонната бормашина от по стария модел Б1 , аз имам такава и моторът и загрява доста бързо макар и на най леката предавка.При вас така ли е.
Ще цитирам един мой пост :
пишман_майстор написа:
... Мотора е си е чист трифазен , преработен на монофазен с фазоизместващ кондензатор, малко е слаб въртящият му момент и грее , след половин час в летните месеци, ще е почти като ютия . ...
Т.е. е за супер инцидентна работа . Ако се смени с хубав български мотор, ще стане вечно там. И ще можеш да бръмчиш с часове.
plamen6703 - майстор
savagebs написа:
буквално за по малко от 10 мин загрява., сложил съм 3 вентилатора на планки около мотора да го обдухват
Няма смисъл от вентилатори, опитай шест минути работи, четири минути почива. Такава е тази машина и струва колкото струва. :partyman:
dido1975 - специалист
zz_stefanov написа:
deltam написа:
Някой да знае дали ще пускат компютъра за напояване?
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 0%BD%D0%B5
Сега разцъках какво са продавали като компютри за напояване и ми се струва че този който показваш е най стария. http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... B5&x=0&y=0
Скоро не съм виждал да ги продават. Мисля че последния беше на рафта миналата година.
Следващата седмица ще има някакъв програматор за 24лв. (по спомен) в Кауфланд.
Djack - специалист
Някой има ли впечатления от машинката за вакуумиране на храни? Дали е читава?
Andri01 - майстор
Преди около месец взех една и я върнах на другия ден-не вакуумираше. Нямаше други,иначе щях да взема пак. въпрос на късмет ,май?:)
plamen6703 - майстор
Цената е много добра и при мен върши много добра работа. :partyman:
Andri01 - майстор
Честито,късметлия си . Цената беше 60 или 65лв,нали? :)
plamen6703 - майстор
Около тази цена беше, още е в гаранция, и работи :)
deltam - специалист
dido1975 написа:
Следващата седмица ще има някакъв програматор за 24лв. (по спомен) в Кауфланд.
Ще го видя на място, че няма никакво инфо за възможностите му.
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 101

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 5" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: