Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
И аз бях купил индийиските лули от Owim. Супер са. Дотогава не знаех, че индийците правели добри инструменти... Обаче и тук няколко колеги споделиха много добри отзиви за тях. (тогава бях малко разочарован, че не са тайвански, но ми трябваха спешно, а после се оказа, че изборът бил сполучлив...)
juvesan - специалист
Аз пък писах за дисковете за гоУемия шлайф - бягайте далеч от тях, много, ама много за зле... досега само тях съм върнал... то направо не реже, а бе просто нямам думи... :axe:
Andisi
vasko9999 написа:
На 18 най после пускат ГОЛЕМИЯ ъглошлаиф.......за 88лв.(знам от реклама в магазина,не е от брошура). Чакам го повече от година,дано само не се изложат с качеството както на последно време правят.Тази седмица (в четвъртък) пускат и комплект лули някой по-напред беше писал че са хубави,пък се замислям и за отвертките....толкова бройки за 20 лв и с практичен държач....(ако сана ADW задължително ги отнасям).За 20 метровия маркуч който днес пуснаха мога да дам добро мнение....заслужава си.Относно ключовете с тресчотка(пускани преди около две седмици)-както бяха писали някой колеги доста лошо изпълнение...След като щракне зъб доста голям луфт се обира докато започне затягането,което на места с по малко място не могат да се използват,което само по себе си ги обезсмисля като инструмент.
Не знам защо ще се набутваш да ги вземеш от Lidl за 20 лева. Виж тук ги има и са за 30 лева :D http://olx.bg/ad/komplekt-bitove-i-otve ... 7d8fa33f87
anabolicbeast - специалист
Не знам, но аз от големия шлайф съм много разочарован. Три пъти сменях и накрая си взех парите. За теста бях купил хубав диск на Бош и въпросната диамантина от Лидъл. Първият шлайф не се държеше изобщо като се развърти карбофлексовия диск на максимални обороти - страшни вибрации, с диамантината беше добре - върнах го. Вторият - един липсваше плавен старт и риташе като кон при стартиране... :shock: Пак вибрации с карбофлексовия, а с диамантината ОК - върнах го. Третият наличие на плавен старт, но вибрираше и с двата диска - върнах го и си взех парите.
pachosz - специалист
vasko9999 написа:
...пък се замислям и за отвертките....толкова бройки за 20 лв и с практичен държач....
Ако не вземеш тях, препоръчвам ти горещо ей тези: http://markita.net/otvertki-i-nakrajnit ... kzone.html.
Аз си взех такива, ама от Метро преди около година, много добра стомана, не са мръднали никак, явно наистина е S2.
Само дето няма като в другия комплект, който колегата показа къси отверки.
presar - специалист
Andisi написа:
vasko9999 написа:
отвертките....толкова бройки за 20 лв и с практичен държач....(ако сана ADW задължително ги отнасям).
Не знам защо ще се набутваш да ги вземеш от Lidl за 20 лева. Виж тук ги има и са за 30 лева :D http://olx.bg/ad/komplekt-bitove-i-otve ... 7d8fa33f87
Изображение Изображение Изображение
presar - специалист
Tiger221 написа:
presar написа:
Значи може да се купи,ако са останали.
По добре изчакай,да пуснат в лидл 3,6V акумулаторното винтовертче с въртящата дръжка,много е мощно за размерите си и батерията държи много,но е малко по скъпо.
Aз и без това ги изтървах,ще изчакам Лидълски да пуснат имам една на Скил ама не е с литйева батерия обявих я в продавалника и ако не се продаде няма да я сменям сигурно Изображение
mitko64 - майстор
Aз пък съм доволен от гоуемиьот шлайфер, малко ручи редукторът, ама се свиква. Рязах един ден доста дебели железа и тръби, 4 диска отидоха, справи се отлично. Ако го напъна, обаче с диамантина на камъни и бетон, едва ли ще изкара дълго. Да бие с един диск, а с друг не, търсете причината в диска. Скоро купувах един за пилене, берковски 125мм., направо ще ти откъсне ръцете- като го загледах, видимо си личи ексцентритета. Иначе за плавният старт, уж го има, но аз го не усещам, не е като Спаркито, което си развърта бавно. Предпазителят също ме дразни(двойно затворен), има проблем с монтажа на камбанки за шлайфане и конусни четки.
kr1100 - майстор
presar написа:
имам една на Скил ама не е с литйева батерия обявих я в продавалника и ако не се продаде няма да я сменям сигурно Изображение
С 3 батерии по спомени 1100 мАч .Сменяш ги с по 2-2200мАч за по 4 лв макс.
П.П. Забравих да уточня - оригиналните са NiMH тип АА. Преди 1 седмица ги сменях на такъв Скил на приятел. Новите ги купих от м-н за GSM акцесуари и др на ул.Ст.Планина. Нямаха с по-малък капацитет.
В същност има в друг магазин /на Елимекс/ с по-малък капацитет, но не съм доволен .Преди 1г и нещо от там купих набор от 5бр.за касов апарат , но вече са накрая на живота си.
Последна промяна от kr1100(стар) на ср юни 10, 2015 11:05 am, променено общо 2 пъти.
stan73 - майстор
Обикновено никелкадмиевите клетки с по-големият капацитет са с по-мека характеристика, така, че са и по-неподходящи (а в случай, че са никелметалхидридни (за да са с по-голям капацитет) - те по принцип са си с по-голямо вътрешно съпротивление, съответно по-мека характеристика (съответно въртящият/затягащ момент на машината намалява, а тая машинка, така или иначе не пращи от излишна сила...). Ако сте обърнали внимание, машините с по-сериозна изработка, които се продаваха на времето и нямаха клетки и с паралелно свързване, бяха с подобен капацитет на батериите. Та ако ще си ги сменя човека - препоръчвам да е с никелкадмиеви клетки с капацитет от 1 до 1.2 амперчаса.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: