Нека намерим най-тънките цени.
Kasap - специалист
stan73 написа:
mitko64 написа:
Така, че за любители като нас - лидълските са си идеални.
П.П. И аз имах имам от старите български ножици, обаче хем дъвчат вече, хем с тях два пъти си защипах брутално коремът и кракът.
И к'во викаш, вземем едни такива от 9 кинта и режа на корем... :-D
А как да си избера м/у леви и десни?
profesionalist_wood - майстор
[/quote]
Относно ножиците - и аз си купих 2 вида предният път, много съм доволен. И за племенникът ми купих, той е "картонджия" профи. Каза, че не са лоши, но те по принцип ползват и харесват Стенли с ХромМолибденВанадиева стомана. По-скъпи са, но им изкарвали година до година и 2 месеца, а лидълските около 2 месеца. А други ефтини - примерно Топекс или Топмастър от около 15 до 30 дни. (става въпрос за всекидневен и целодневен чанч)
Така, че за любители като нас - лидълските са си идеални.
П.П. И аз имах имам от старите български ножици, обаче хем дъвчат вече, хем с тях два пъти си защипах брутално коремът и кракът. Не ща и да ги погледна повече. Отвратителни са. :([/quote]

Стан, ами завари си едно парче арматура между клещите та да не се прещипваш,аз така си направих парчето от едната ръкохватка да се опира в другата докато режа но не може да ме прищипе
stan73 - майстор
Защо да си губя времето и нервите с тях. Имам 2 чифта от лидълските, с моето темпо на рязане - ще ме изкарат няколко десетки години, а после ще го мисля. ;) :-D
П.П. Старите ми не са на майстор Ризо, не ги бива така или иначе...
kuger - майстор
nv952 написа:
Кугерски...умен човек ми изглеждаш.
Мислиш ли че не мога да си го оправя сам :?: :lol:

Закарах го в магазина с картонената опаковка както го бях купил.
Касиерката го взе,поиска бележката извика управителя на магазина и го пита дали може да се върнат парите или може само да се подмени.
Тоя си въведе паролата в компа на касата и сега съм с 111лв по богат :lol:
Демек върнаха ми парите...без даже да отворят кутията :shock: :prayer:
Бре, младо момче, барутлия! Не видиш ли двете ухилени мутри накрая, бре!
Ся, гледам кръстник си ми станал, искам си ризата, нека е по-тъничка и в светъл цвят :-D :-D
пп: Не пиши в червено, това е цвета на модовете.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Цял ден се натискам, да не стъпя в Лидл.... Но утре, ако ме чакат ножици - взимам
nv952 - майстор
kuger написа:
nv952 написа:
Кугерски...умен човек ми изглеждаш.
Мислиш ли че не мога да си го оправя сам :?: :lol:

Касиерката го взе,поиска бележката извика управителя на магазина и го пита дали може да се върнат парите или може само да се подмени.
Бре, младо момче, барутлия! Не видиш ли двете ухилени мутри накрая, бре!
Ся, гледам кръстник си ми станал, искам си ризата, нека е по-тъничка и в светъл цвят :-D :-D
пп: Не пиши в червено, това е цвета на модовете.
:shock: Не бре.
Не си ме разбрал. :)
Ти не видя ли моето човече дето се хили :roll:
Ся, гледам кръстник си ми станал, искам си ризата, нека е по-тъничка и в светъл цвят
Не Фдявам нещо. :?
jekasus - майстор
nv952 написа:
Аз пък върнах оная малката фрезичка и смятам да си поръчам перфоратор, дано да не дойде твоя със спукана дръжка :lol:
Всъщност някъде има ли по магазините залежали перфоратори :?
Chefo77 - майстор
В Лидл-Младост имаше преди 2-3 седмици.
jekasus - майстор
То и в Добрич тогава имаше, ама....взех тъпата фрезичка....
presar - специалист
Aйде идва 14 волтовия верт в събота http://issuu.com/proomo.info/docs/15_21 ... 0/13448806

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: