Нека намерим най-тънките цени.
themask - специалист
Някой да е взел и ползвал помпата за дюшеци и подобни от тази седмица? Мнения?
Kokar - специалист
nv952 написа:
.....
bulhomes2 написа:
Ти би ли уважил такава гаранция? Представи си, че произвеждаш нещо. 2 години след като го купи някой ти го връща, щото го бил изпуснал.
Аз кво бих уважил няма значение :wink:

Закарах го в магазина с картонената опаковка както го бях купил.
Касиерката го взе,поиска бележката извика управителя на магазина и го пита дали може да се върнат парите или може само да се подмени.
Тоя си въведе паролата в компа на касата и сега съм с 111лв по богат :lol:
Демек върнаха ми парите...без даже да отворят кутията :shock: :prayer:
Поредната "врътка" на националния герой Андрешко.
После се чудим защо читавите вериги бягали от България.

Не считам, че във форума трябва да се толерира такова поведение ... или ...!
israeli - специалист
И аз съм на това мнение. Циганско поведение. Дори имаме наглостта да се хвалим във форума с подобна изява. [-(
dundi - специалист
stan73 написа:
И аз бях купил индийиските лули от Owim. Супер са. Дотогава не знаех, че индийците правели добри инструменти... Обаче и тук няколко колеги споделиха много добри отзиви за тях. (тогава бях малко разочарован, че не са тайвански, но ми трябваха спешно, а после се оказа, че изборът бил сполучлив...)
Много отдавна, преди да стане модерно да се изнасят производства на изток, в Индия се правеха някои инструменти на Gedore. Аз лично имам две такива лулички :-). Не твърдя разбира се че тези са правени в същия завод. Мисълта ми е че има китайско и китайско, турско и турско, за съжаление няма българско производство. Ножиците за ламарина ги имам от предния път, тези за ляво и дясно рязане,много добре си работят, даже едната реже добре и направо. Днес си взех и за право рязане и веднага я пробвах, справи се добре. Във Варна на Лидл до Зеленчукова борса имаше много ножици от всички видове, а палета с гаечните ключове и лулите беше едва наченат.
Последна промяна от dundi на пет юни 12, 2015 10:17 am, променено общо 1 път.
dadko - майстор
israeli написа:
И аз съм на това мнение. Циганско поведение. Дори имаме наглостта да се хвалим във форума с подобна изява. [-(
+1
Поне да не се беше похвалил с това. Ама- типично българска черта- пазим се да не ни прекарат, ама когато изработим някого- си умираме от кеф. И се хвалим с това.
stanzx - напреднал
themask написа:
Някой да е взел и ползвал помпата за дюшеци и подобни от тази седмица? Мнения?
Аз взех тази за кола. Пуснах я само пробно и щеше да ме издуха :D
Пък ще видим как е за каяка някой от идните уикенди.
brum - майстор
За помпите - има една по-хитра в декатлона, ама и по-скъпа (към 30 лева май). По-хитра е, щото е с вградени батерии - зареждаш я през запалка/контакт и след т'ва цяло лято помпиш дюшеци без да я мислиш. Спестява т'ва да мислиш как да закараш 12V до дюшека за да го напомпаш.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Взех си дясна ножица. За мен това е най-хубавата ножица в живота ми! Имам възможност само за една, колебах се за права, но тук някой не бе доволен.... Опаковката ми не е нарушена, мога да си я сменя, ако някой каже добра дума за правата. Искам я като по-универсална. Ще я ползвам малко, за всякакви дебелини. И да попитам. трябва ми тръборез, някой да услужи?
prascho - майстор
dadko написа:
israeli написа:
+1
Поне да не се беше похвалил с това. Ама- типично българска черта- пазим се да не ни прекарат, ама когато изработим някого- си умираме от кеф. И се хвалим с това.
Точно. Доста грозна хвалба!

П.П. Бих добавил, че Земята е кръгла и когато правиш мръсно обикновено се връща при теб подобно на бумеранг.
iivanov - майстор
prascho написа:
dadko написа:
israeli написа:
+1
Точно. Доста грозна хвалба!

П.П. Бих добавил, че Земята е кръгла и когато правиш мръсно обикновено се връща при теб подобно на бумеранг.
Ууу , а така ! Натопете го в катран , оваляйте го в пера и го пуснете в центъра на Бургас. :-D

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: