Нека намерим най-тънките цени.
dadko - майстор
Днес пробвах за първи път така да се каже къртача от Лидл. Много съм доволен- за тази цел се справя чудесно. Е, пробих няколко дуки в тухлена стена, ама тях не ги броя. Цяла година седя в гаража, докато му дойде времето. Взех го предимно, за да изкъртя плочките в банята, ама чак сега дойде на дневен ред. Все го отлагах този ремонт.

Прикачен файл

140_3850.JPG

Прикачен файл

140_3846.JPG
jordanvass - майстор
dadko написа:
Взех го предимно, за да изкъртя плочките в банята...
Е що тогава го пробва първо на крака си? :lol:
jekasus - майстор
jordanvass написа:
dadko написа:
Взех го предимно, за да изкъртя плочките в банята...
Е що тогава го пробва първо на крака си? :lol:
Да е сигурен, че ще кърти :-D
dadko - майстор
Само за тест изкъртих един квадрат, че бях и на работа. И колкото да пробвам как кърти. Утре ще е офанзивата и ще се екипирам по- добре, че парчетата от плочки се оказаха доста остри.
prascho - майстор
Деди е железен, къртачът не минава през него :-D . Аз също имам една бройка, която седи като реликва. Чакам след 10 години да ми се наложи нещо да изкъртя.

Тези 5 джаула дали ги стига или рекламата пак си е взела своето?
atanasov2004 - специалист
И аз го имам къртача купен преди година така си стои в кашона даже не отворен с мишите опашки, побутвам го от време на време и се чудя дали да не го засиля в продажба щото нямам скоро предвидени ремонти....Даже не съм го разопаковал да пробвам работи ли :-D
gnf - помощник
profesionalist_wood написа:
Дай линк
Ето го линка за комплекта от 216 части.
Който го има ще може ли да каже дали вложките са със Super Lock профил?
fore - майстор
Кога са пускали лупи ? Има ли ги още и какви са точно ?

Днеска оставих някой лев за зарядна станция и ножиците за ламарина + зъмби с. опашки и се олях. Но лупи не видях.
mitko64 - майстор
Не разбирам какво е това ритане срещу човека, върнал машина, дето я е изтървал и пукнал корпуса. Те са достатъчно богати да задоволят мераклиите, даже ги насърчават. Кофти е за мене, когато някой купи машина за да си свърши домашната работа и после се цигани да я връща обратно за парите.
fore - майстор
Ха, Ха :mrgreen:
В тоя форум и явно в държавата ни има уникати. Това вероятно се диктува от материалното и социално положение на средно статистическият Българин. Та, сиромах човек -жив дявол !
Да си свърша работата и да го върна- не бях се сетил признава си. Но Аз съм вещоман.

А тия дето скачат срещу човека дето е върнал счупеното от него, дали не биха направили същото, А ?
Както е казала една историческа личност в най старата книга- нека този които е безгрешен да хвърли първи камъка !

Само незнам защо колегата се хвали тук с това, като се знае в този форум какви "моралисти" и търговци пъплят в темите.
Та тия от Лидъл ще си ремонтират спуканото или ще го бракуват !
Нали са казали - до 1 месец може да се върне без въпроси. Дали си го мятал, пукал и или чукал Тях не ги интересува !!!
Даже аз като се замисля- взимам, не ми харесва и го връщам. Те не гледат вътре- а не може ли да си чопна от аксесоарите ?! Обаче на мене тая свободия ми действа в права посока- сърце не ми дава да се правя на свиня. Хората ми дали свобода- еми тогава и Аз ще се държа като Европеец. Няма да чопвам ! Но ако нещо се спука - връщам- то трябва да деяни ! Тествал съм го на удар и падане но не е издържало явно. :mrgreen:

Нещо за лупите повече ???
Последна промяна от fore на пон юни 15, 2015 3:57 pm, променено общо 1 път.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: