Нека намерим най-тънките цени.
Tiger221 - специалист
Относно лулите от предната седмица,вземах ги.Този път ,обаче са на ADW. Не съм ги ползвал още и нямам мнение. Имам от предни промоции звездогаечни на ОВИМ,нямам забележки към тях,освен че са матирани (както и лулите) и по-трудно им се четат цифрите,особено на малките.
fore - майстор
themask написа:
fore написа:
А помпата за топки и лодки какво представлява ?
Аз онзи ден обиколих 4 магазина из София и намерих една единствена бройка от помпата на 220V - отворената и разпарчетосаната естествено :) Взех я, защото нищо не липсваше. Мога само да я похваля - духа като змей. Имам надуваем дюшек за спане (160х200) - надух го за няма минута. Преди се мъчехме с едно малко компресорче за гуми, което бъхтеше сигурно 20+ минути за същата операция. А екстрата с изсмукването е огромен плюс.
В нашият сега видях че има 1 на 12 и 3 на 220-залежали.
Обаче само душеци може да се помпят. За авто гуми няма сила. Аз имам от тия ръчните - и в двете посоки помпа и вакумира пак. Недостатъците са - няма тия големите цолови накрайници. :wink:
presar - специалист
gnf написа:
profesionalist_wood написа:
Дай линк
Ето го линка за комплекта от 216 части.
Който го има ще може ли да каже дали вложките са със Super Lock профил?
Ето ги и в продавалника http://olx.bg/ad/komplekt-kufar-s-instr ... 715ae43316
а още не са ги пуснали в магазина.
Последна промяна от presar на пон юни 15, 2015 10:11 pm, променено общо 1 път.
vasko9999 - специалист
И лулите и звездогайчните от предната промоция са на ADW.Отностно звездите вече ги тествах няколко пъти и съм доста доволен,още повече че имат и по-редките 15,16,18 които в масовите комплекти ги няма(да не говорим че само трите ключа са горе долу колкото целия лидълски комплект),пък и на цена от 15 лв.Лулите изглеждат същата изработка,предполагам че и те ще са ОК за 12 лв.Някой друг нама ли да похвали големия шлайф от четвъртък освен митко 64 ?
stan73 - майстор
От предната бяха Абрахам Дитрихц, но от по-предната бяха Овим (пак индийски). Такива си бях купил, супер са. Не знам доколко тези фирми произвеждат. Подозирам, че поръчват и търгуват, но това не ме притеснява, след като са добри, а и цената им ме устройва. (а не е изключено да си имат заводи в Китай или Индия, азиатците не прощават (например приятелката ми има един от флагманите на Самсунг с брутално добри характеристики, а изненадващото е, че оригиналното му зарядно (даващо цели 2 ампера за изненадващо малкият му размер е произведено във Виетнам, а аз имам маратонки Капа, също произведени във Виетнам, явно и тяхното производство бележи подем, за съжаление само нашето има страхотен спад), та азиатската инвазия явно е пълна...)
mitko64 - майстор
Виетнамско производство са всичките им винтове напоследък. Точно се бях насторил да ги соля за едни иноксови дето ми превъртяха няколко, ама от ИТТ купих едни сигурно китайци на китайците(пак иноксови), направо се късат вътре, не стига до превъртане. Та от Лидъла са перфе.
kalpev - специалист
Не е чудно, че във Виетнам се произвеждат качествени стоки.
По пример и с голямата подкрепа на Китай, икономиката им се превърна в пазарна.
Световни конгломерати построиха и продължават да строят заводи там – SAMSUNG, INTEL, Mercedes-Benz, BMW, Panasonic и т.н.
От фирмения магазин на завода на “NIKE” си купих маратонки, които се оказаха страхотно качество, нося си ги и до днес, вече като работни.
Икономиката на Виетнам е в подем и расте с бързи темпове. Всяка година отчитат ръст от няколко процента, нищо че в центъра на Ханой се извисява гордо паметника на LE NIN :-D
И не е чудно, че индийците правят качествени инструменти – те винаги са си ги имали. Качествената стомана е евтин продукт там предвид, че са световен производител, а някои от най-големите стоманолеярни по света са индийска собственост.
От Индия си купих комплект отвертки на “TAPARIA” за 100 рупии (под 3$), които се оказаха брутално здрави след зверска им експлоатация, и още си ги ползвам за по hard дейности :lol:
profesionalist_wood - майстор
И аз имам обувки на Найк от Виетнам и са брутално здрави. Отдавна не съм виждал по магазините обувки виетнамско производство :?
fbr - майстор
Аз пък си купих индийски моноблок от Алати и не съм доволен. Е вярно че не беше за отговорно място, но лошия вкус остана.
stan73 - майстор
Предполагам, че ако промениш начинът на употреба на моноблокът, лошият вкус ще отпадне... :-D

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: