Нека намерим най-тънките цени.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
stan73 написа:
Предполагам, че ако промениш начинът на употреба на моноблокът, лошият вкус ще отпадне... :-D
:lol:
zaza14 - специалист
И сега утре да купуваме ли куфара си 200+ инструменти... :? Доста пари ми се виждат нещо.... :rolleyes:
profesionalist_wood - майстор
Много са парите разбира се :? Да не са Knipex я....
stan73 - майстор
Намерили, че премерили...
Къде ще намерите друг, толкова пълен комплект с поне това качество и на такава цена ? :axe:
ESPACE - майстор
От последните ми покупки от Лидл все повече се убеждавам че качеството на предлаганите инструменти нищо не струва. Нещо май не съм толкова богат да продължавам да си купувам инструменти от там. Като ударя една рекапитулация 50% боклуци, 30% бива и останалите много добре. Абе липсва ми онова чувство на удовлетвореност когато си купиш нещо истинско и качествено, което работи като такова.
kpenchev - специалист
Имам четири куфара с инструменти от Лидл - две малки(1/4), този с 94 и с 216 части - единствено забележки имам към материала на битовете,
особено PH - понякога сякаш главите на винтовете са по-твърди от тях :-s . Затова съм си накупил от битовете Парксайд (в зелените кутии) - не са върха на сладоледа, но за парите си са отлични.
Относно комплекта който пускат утре - 216 части - за 159лв - за качеството си е на много добра цена, подобни комплекти могат да бъдат купени от друго място за 200+ лв.
От електроинструментите имам единствено малкия винтоверт на 3.6V с чупеща се дръжка - в работата вече втора година му сцепваме гьона от завиване и развиване - капацитета на батерията сякаш е понамалял, единствено мога да отбележа. Разглобих го веднъж - предимно от любопитство и му подмених смазката в предавките, стана по-тих.
stan73 - майстор
Определено за съжаление има спад в качеството на ел инструментите, но при механичните инструменти от Абрахам Дитрихц и Овим засега проблми не съм срещал. Иначе от тези на Миломекс - повечето са зле и са мекици.
Отвертки Овим например им правих нещо като краш тест - излязоха много корави. Скъсах качествени винтове за дърво, завивайки с отвертките Филипс 2 и Пози Драйв 2 от комплекта, който си бях купил отдавна и поотделно, скоро от тези от по 2 лв за бр. Завивах винтовете в сух дъбов пън на двора с тези отвертки, бях ги хванал с 2 ръце и въртях с цяло тяло (доста съм едър....). Примерно същите винтове се завиват с Малкото Гризливертче на ниската предавка (20 Нютона) докато се скрие фрезенковата глава в дървото и дотолкова са му силите (това без пилотен отвор). А после с ръчните отвертки от Лидл ги дозавивах в дървото още около 2 мм навътре, нещо поддаде, но се оказа, че не е стоманата, не е и дръжката (първо в тях се усъмних), а се скъсаха винтовете, така че механичните им инструменти са си супер. От тези по-яка отверка съм ползвал само една на един приятел (служебната) - хроммолибденванадиева Фело (1 бр. за 68 лв (готина ценичка, а ? ;) ). Иначе преди имах зачислени доста хубави служебни Бринко - според мен не са по-яки от лидълските, а цената е по 8 поне.
Иначе наистина напоследък с ел. инструментите малко почнаха да се излагат за съжаление. Половината от всичко, което съм купил напоследък не ги биваше и се наложи да ги връщам... :(
jekasus - майстор
Имам отвертка, доволен съм от нея.
Имам и миксер за стр. смеси, някак си не мога да го сравнявам с миксер на Макита, който е по-скъп 9 пъти, но пък е по-добър от Райдер(по-скъп с 50-60лв). имам и други инструменти от лидъла, но нямам база за сравнение.
nanobanano - специалист
От другия четвъртък съм си харесал пистолета за горещия въздух :rock: Иначе тая мрежа за комари нещо не я видях тая седмица...
prascho - майстор
Къде пък излезна брошурата за следващата седмица :?

Стан - описа са се като мечок :lol:

П.П. Доспатската пъстърва тази седмица е вкусна :). "Пекана" много тича на бяло вино....

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: