• 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 71
Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
Не казвам, че всичко тяхно е добро, но понякога имат много добри попадения (докато Райдър нямат, а и с тях постоянно си несигурен какво ще се случи... (аз такъв инструмент не искам)). Затова считам приравняването на Бъджет и Радър за кощунство ! (Как може да приравниш приличен електроинструмент за беден немец с откровен боклук ? ) От евтините електроинструменти, продавани нови в страната по мое мнение (нямам за идея да го налагам на никого) стават Парксаид (Лидл), Аинхел (те произвеждат под поне 22 бранда), Бъджет (Практикер), ФеърЛайн (Бъджет, но за Метро (след "развода" с Практикер)), Ферм и Ротер Премиум. Относно Бъджет - не всичко тяхно е много добро, но понякога пускат машини, които са издържливи като професионални. Лично имам 3 такива - мощна двускоростна ударна бормашина (всъщност такива съм виждал брандирани с други марки с цени до 300 лева на бройка, докато Практикеро-Метровските са с цени само от порядъка на 75 до 100 лева и това за мноого солидна машина), малък ъглошлаиф (който е голяма оса и не загрява, а и почти не му падат оборотите, като го натиснеш (естествено с мярка - не съм привърженик на джаллатското използване)) и акумулаторна бормашина/винтоверт (всъщност те са 2, първата е страхотна, а втората, купена почти 2 години по-късно), уж същата (но се оказа, че се различава (доста)) - не я бива (първата я разглобявах наскоро, за да я преправя на кабелна - оказа се, че моторът, който ползват се използва също и в син Бош, но втората нито има автоматична блокировка на вала, нито усещането за мощ и стабилност като я ползваш е такова, като на първата)). По отзиви на колеги и те са попадали на находки. Освен това в нашата държава често има ментаци брандирани като инструменти от някоя от реномираните марки, или правени като за нас (за щастие не всички са такива де)...
bulhomes2 - майстор
stan73 написа:
Не казвам, че всичко тяхно е добро, но понякога имат много добри попадения (докато Райдър нямат, а и с тях постоянно си несигурен какво ще се случи...
Мога да споря за къртачите им.
LazarGanev - "Велик майстор"
Аз пък от китайските машинки имам доверие най-много на Райдър - три перфоратора са минали през мен лошо не мога да кажа, само съжалявам че откраднаха последния SDS Max. На негово място взех Спарки, но Райдъра беше по-корав. Пък Бъджет имам само един телфер и е по-калпав от Райдъра
jekasus - майстор
Пендула и къртач на Райдър - 4 години работят професионално. :-D
stan73 - майстор
Излиза, че и там има попадения (форума си е прекрасно място за обмяна на опит между съмишленици), но все пак ако ме попита приятел какво евтино и добро да избере - не бих му препоръчал електроинструмент Райдър...
bulhomes2 - майстор
Имал съм винтоверт и малък шлайф от тях и са боклук, но къртача и е на 6-7 години и е железен.
stan73 - майстор
Ето на - събраха се поне 3 мнения за сполучливи и евтини къртачи Райдър. Ще направи ли някой Админ/Мод тема и/или класация в която да пишем за сполучливи и евтини инструменти на които сме се натъквали по видове ? Мисля, че ще е полезно за много от потребителите (аз за Райдър не мога и няма да пиша, но мога да споделя доста за Парксайд, Аинхел и Бъджет).
iavor - специалист
+ 1 за Бъджет
- 1 за Райдър
На Райдър имам прободен трион и ел.такер и не съм доволен.
На Бъджет : 2 ъглошлайфа /голям и малък/,водоструйка,къртач и бормашина.Вече 7 г. нямам ядове а ги ползвам редовно. Наистина ми служат за любителски цели,но не съм ги и жалил. Така,че като цена и качество съм доволен.
Последна промяна от iavor на чет яну 30, 2014 7:50 pm, променено общо 1 път.
iavor - специалист
Аинхел, дори не го споменах. За мен са с възможно най-лошо качество. Имах малък флекс и бормашина и още първата година заминаха в боклука.
stan73 - майстор
Нека Админите да направят съответната тема и ще пишем там, че тук сме малко офтопик...
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 71

Тема "Добри попадения в OLX" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: