Нека намерим най-тънките цени.
profesionalist_wood - майстор
И аз не ползвам Булфлекс вече. Ползвам на SUHNER ама трудно се намират
nikolson - майстор
profesionalist_wood написа:
Ползвам на SUHNER ама трудно се намират
Трудно, трудно, на един клик и телефон...http://www.suhner.bg/contacts
fore - майстор
Тресчотките се смазват с грес.

Познах за тежестта на гедорето- 10.7 кила.

Незнам тия флексове и шайби, какво режете с тия 230 и какви вибрации имате.
Аз режа с малък Спарки -125 и Райдър - 115. Също имам и два 2000 ватови Елтоса-230. Та на тях слагам 180мм дискове. Скоро ми изпадна и един Булфлекс на 230, но несъм го ползвал. И другите дискове които ползвам на 115, 125 и 180 са Булфлекс. Гледам че и други марки съм купувал.
Нито един флеск и диск няма никакви вибрации и режат екстра.
Единствено гледам да вземам за рязане на метал 1 мм широки. Така се реже по лесно и с по малко изяден материал.
2000 ватовият Елтос го ползвам рядко-тежък и неудобен. Последно на вилата рязах по големи винкели и арматури с него. Просто е много мощен и не заклиня.
presar - специалист
Това май е от днешната промоция http://olx.bg/ad/prodavam-nov-vintovert ... 3dc294dd8b много са бързи някои хора.
ИзображениеИзображениеИзображение
DundyTheCroc - майстор
От новата е, едно приятелче го пратих да си вземе, че ще му трябва за пчелите, да видим как ще е.
presar - специалист
То и аз изпратих един да си вземе.
Tzezar - специалист
То е ясно че е с грес, но каква.Някой писа че слагал ПЛ 10, коя е подходящата или кой каквато има такава слага?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Tzezar написа:
То е ясно че е с грес, но каква.Някой писа че слагал ПЛ 10, коя е подходящата или кой каквато има такава слага?
Каруцарска. Там няма обороти, няма висока температура. И най-простата грес върши работа
Tzezar - специалист
Мерси.Имам оръжейна ГОЙ 56 под ръка ще сложа от нея.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Става. Номерът е да не изтече. Не е някакво отговорно място, няма натварване

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: