Нека намерим най-тънките цени.
pachosz - специалист
Да, за 20 лв. и аз мисля да заприходя един за резерв да си имам. Като го гледам, не изглежда никак зле на вид. Неотдавна имах един от не помня каква измислена марка беше, изгоря му ключа само веднъж, и за 80 стотинки с нов ключ работи доста време, докато го изгубих някъде.
fore - майстор
Колеги имам едно старо Чешко гедоре. Квадрата е нестандартен.

Питането ми е 3/4 квадрат с какъв размер е ? Има ли нещо общо с Чешкият размер ?

До тук видях че размерите вървят- 1/4, 3/8, 1/2, 1.

Вчера купих и преход от 3/8 към 1/2 с дупка за върток. Сега имам хем върток на 3/8, хем и на 1/2 за тия 3/8 камъни в комплекта.

Ама това Чешкото майче е нестандартно- малко по голямо от 1/2. За това питам за тия 3/4 къде са в играта ?
nikolson - майстор
fore написа:
Колеги имам едно старо Чешко гедоре. Квадрата е нестандартен.

Питането ми е 3/4 квадрат с какъв размер е ? Има ли нещо общо с Чешкият размер ?

До тук видях че размерите вървят- 1/4, 3/8, 1/2, 1.

Вчера купих и преход от 3/8 към 1/2 с дупка за върток. Сега имам хем върток на 3/8, хем и на 1/2 за тия 3/8 камъни в комплекта.

Ама това Чешкото майче е нестандартно- малко по голямо от 1/2. За това питам за тия 3/4 къде са в играта ?
Има и 5/8. Има и 3/4 и 1". Големите са за камиони. Воала http://www.tashev-galving.com/002+TON+0 ... 0%BA%D0%B8
http://www.tashev-galving.com/300247-20 ... 1%80%D0%B8
profesionalist_wood - майстор
Форин,ти да не си работил в СОМАТ та да търсиш тези размери? :lol: За стария Мерцедес 1635 ползваха ключ 3/4
fore - майстор
Бе търся.
Просто не съм наясно с тоя 3/4.

А това Чешко гедоре -синя метална кутия в него се оказа че липсва камък 15. Повтарят се две 14-ки. Та тръгнах да търся камък 15 и йок. Квадрата е леко по голям от на 1/2. После и динамометрчен Руски ключ до 250 кила 25 Нютона със същият квадрат се оказа. И двете купувани от Бащата. Сега динамометричният го ползвам към вложка 17 и преход към нея на 1/2 който беше в комплект на кръстат ключ Форс за джанти. Щото глухи вложки нямам за тоя квадрат, а ми се налага да сменям примерно свещи на дизела.

Та после си събрах сам комплект от 8 до 22 глухи + въртоци, тресчотка, каре и тнт на 1/2.

Накрая купих и Лидълският комплект. :mrgreen:
Tiger221 - специалист
fore написа:
Само,ще ти дам жокер,защото си инженер. Размерът е 3/4 от един цол.
pachosz - специалист
Tiger221 написа:
Само,ще ти дам жокер,защото си инженер. Размерът е 3/4 от един цол.
Предполагам въпроса е къде точно на картинката са тия 3/4
Изображение
Демек диагонала на квадрата или страната му.
Ама то май на квадрата не се мери цолаж, така че остава диагонала му да е около 19 мм.?
Последна промяна от pachosz на вт юни 23, 2015 9:02 pm, променено общо 2 пъти.
silent - майстор
не .....3/4 е от един инч... :lol: :lol: :lol:
pachosz - специалист
silent написа:
не .....3/4 е от един инч... :lol: :lol: :lol:
Да де, това беше въпроса, 3/4in е страната или диагонала на квадрата на картинката? Щото ако е диагонала, страната му е около 13,45mm.
dundi - специалист
3/4 e 19,05 mm страна на квадрата, 1/2 е 12,7 мм , аз имам едно руско което е около 14 мм, може би това чешкото на колегата е също толкова.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: