• 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 71
Нека намерим най-тънките цени.
Тани - модератор
stan73 написа:
Нека Админите да направят съответната тема и ще пишем там, че тук сме малко офтопик...
Е, 'що админите? Не можеш да пишеш ли? Президента ли викаш да ти попълва данъчната декларация :shock: :?
stan73 - майстор
Ok ! :)
Хайде да уточним името на темата и подредбата, за да стане нещо наистина подредено, полезно и удобно ?

П.П. Предлагам за име: "Евтини и качествени електроинструменти",
а като подредба за сега ми хрумва да ги подредим по марки и по вид инструменти... Добре ли е ? Предложения ?

П.П.2 Почвам я, а ако измислим нещо по-добри в последствие, може да се наложи Админите/модерите да я доредактират. Ок ?

П.П.3 Ако някой има желания/препоръки - ето адреса на новоизлюпената тема:
viewtopic.php?f=57&t=45893&p=576566#p576566
potrebitel123 - помощник
Ето едно мн. добро зарядно:http://prodavalnik.com/umno-zaryadno-us ... -i41071277
resistbody - майстор
:-D [-X :проба:
potrebitel123 написа:
Ето едно мн. добро зарядно:............
bulhomes2 - майстор
Прикачен файл:
Graphic1.jpg
ribnikolaevi - майстор
bulhomes2 написа:
Прикачен файл:
Graphic1.jpg
=D> =D> =D>
:-D :jg: :jg: :jg: :rollsmile: :rollsmile: :rollsmile:
anabolicbeast - специалист
ESPACE - майстор
Тази отвертка пускана ли е в България? Много добре изглежда- чупеща се дръжка, регулиране на вътрящия момент и битове с покритие от титан.
Chefo77 - майстор
ESPACE написа:
Тази отвертка пускана ли е в България? Много добре изглежда- чупеща се дръжка, регулиране на вътрящия момент и битове с покритие от титан.
Да, пускана е, аз имам такава. 39 лева, преди 2 месеца я купих. Не просто изглежда добре - супер си е. Да ида ли до гаража да я снимам за доказателство? :) :) Знаеш ли колко време я чаках да я пуснат ... както и зегето де :)
ESPACE - майстор
А, няма нужда. Вярвам ти :)
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 71

Тема "Добри попадения в OLX" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: