• 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
aiako - специалист
Мисля че и преди са пускали трионите, някой да е пробвал ?
ulieliadi - специалист
За резачката някакви отзиви :?
kr1100 - майстор
бързото обтягане е лошо замислено. Ако е с варианта с 1 винт обтягането е вечно.
Мисля, че е п-во на Гризли. Ако да - лапай . Имам Гризли ел 2 кВт някъде от 2004/5/6 г. Никакви проблеми освен 1 смяна на верига.

Някой с отзиви за точилото за вериги от понеделник ????
griffin - майстор
Ако някой се е засилил да си зема "Форстнер свредла" - та да не остане разочарован :) партидата която са пуснали в момента беше много зле производство на овим но са правени с теслата :) много груба обработка, да не говоря за заточване. Надявам се стоманата поне да е по прилична :).
Предната партида бяха тъпички фабрично но с заточка доста прилично се справяха еле за парите си.
stan73 - майстор
Лесно ли се заточват и ако да - как ?
griffin - майстор
Ами за заточването на комплекта който ползвам в момента ползвах дремел с няколко вида приставки които ще са удобни. Продават различни по форма камъчета. За последваща поддръжка ползвам малки диамантени пилички.
stan73 - майстор
Аха, мерси ! :)
Имам дремелоподобен Аинхел. Вдига до 35000 оборота. Не знам от каква стомана са форстнер свредлата, но предполагам ще е достатъчно, или греша ?
griffin - майстор
Под дремел имах предвид не марката а вида уред :-D, иначе ще се наточи стоманата мисля че е hss
kr1100 - майстор
отзиви за острилката на вериги !!!
kuger - майстор
kr1100 написа:
отзиви за острилката на вериги !!!
Писах, но мнението ми отиде в небитието :shock: Марката е Флорабест, доволен съм от техния програматор за капково, ще я купя, ако успея, какво ще е , по-късно :)
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: