• 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 70
Нека намерим най-тънките цени.
cholev - майстор
Дайте линк към по добри клещи. Лидълските клещи на мене ми харесват, в сравненение със старите такива, които с удоволствие изхвърлих. Може и да има по добри, ама аз не съм срещал такива. По пернишките строителни супермаркети се продават тотални боклуци тип 'клещи' от рода на топмастер, мастертоп и други световно известни фирми
Chefo77 - майстор
cholev написа:
Дайте линк към по добри клещи. Лидълските клещи на мене ми харесват, в сравненение със старите такива, които с удоволствие изхвърлих. Може и да има по добри, ама аз не съм срещал такива. По пернишките строителни супермаркети се продават тотални боклуци тип 'клещи' от рода на топмастер, мастертоп и други световно известни фирми
И според теб, клещите на ТопМастер са по-лоши от тези от бакалията? Не ме удучва, като се има предвид квалификацията ти, но поне не говори глупости...
profesionalist_wood - майстор
Chefo77 написа:
cholev написа:
И според теб, клещите на ТопМастер са по-лоши от тези от бакалията? Не ме удучва, като се има предвид квалификацията ти, но поне не говори глупости...
В известна степен е прав. За нашия пазар хитрите бизнесмени поръчват от китаеца който му е показал 30 мостри на клещи от 1 долар до 300 долара....естествено е поръчал нашенеца за долар и после ги продава за 10-20 лв на нас.
За лидъл сто на сто на поточната линия стои германец и затова имат чат пат добри попадения.
Нали се сещате за приказката в един завод на поточната линия за Англия стои инспектор англичанин,за Германия-германец,за Америка-американец,за Франция-французин,за България...никой не седи.
MamaMy - майстор
И аз се сдобих с керпеден за 4 лв. С по-малката глава и по-дългите дръжки. Гледах един такъв специален плочкаджийски в Бриколажа и също ми хареса, но цената не. Беше около 20 лв. За две тераси дано ми стигне и този.
cholev - майстор
На 25 рекламирах 4 в 1 градинския и вчера се обадиха, че е готов. Баси по малко от седмица реакция :shock:
Отивам и ми връчват чисто нов уред :supz:
Пичове това е 'Магазина' с главно М :prayer:

(е някой леко е забърсал био маслото за веригата по трасето, но няма нищо идеално :-D )
cholev - майстор
Я какво се появи на lidl-service
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 20-Li%20A1
Гост - специалист
От кога го чакат толкова много хора... :axe:
fore - майстор
За сега флекса е само като възможен артикул, но не е пуснат в продажба все още.
В ПДФ файла батерията е изобразена в бледо сиво.

В оборудването на флекса пише - "зарядно и батерия* ".
* значи че не е включено в доставката.

Та вероятно цената на флекса ще е пак като с батерия, но като се сложи и цената на батерията + зарядното и сигурно ще мине 200 лева.......
Демек повече от колкото излиза от Лидл Де.

Зарядното и батерията фигурират като артикул веднага под флекса.

Другото съществено което ми направи впечатление е, че корпуса на Флекса е от новият тип за добро или лошо.....
Батерията също е от новите 20 волтови клетки съвместими само с 20 волтовите нови уреди.
kr1100 - майстор
cholev написа:
(е някой леко е забърсал био маслото за веригата по трасето, но няма нищо идеално :-D )
Не използвай био масло за веригата. Като не използваш инструмента 4-5 месеца /зимния период/ после раздвижването на веригата и шината става в бензин или нафта .Направих тази грешка с ел. кастрачката за клони с удължител от ЛИДЛ
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 70

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 3" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: