Нека намерим най-тънките цени.
nikolson - майстор
ESPACE написа:
В тази връзка колко мм външно е тръба 1"?
Британският стандарт е отпаднал. У нас като се каже цол, имаме предвид вътрешни размери. Затова и дебелината на стената е в мм. 1" е за вътрешен р-р 25.4, допълнително се упоменава дебелината на стената.
kozl - майстор
nbr написа:
Тъй като това е популярната тема за стоки от Лидъл да попитам за един по различен инструмент
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=24434
Дали някой има впечатления? Мисля, че е пускана и преди
И аз питах нейде преди и без отговор останах. Ето моя отговор:
Ползвах я около година, след Филипс с два въртящи косачки. Бръсне гладко, но с мотото "Трай бабо за хубост". Дращи, скубе, но лицето става гладко. По некое време гладкото бръснене зачезна, но не и неприятното дращене и скубане. И баба немаше за кво да трае и реши Ремингтона да строши и с Филипса да продължи.
Е май си требе нова тема за брада-косачки да подема, че голем си е проблема. За нов Филипс къде 300 лв. ръснах, а брадата пак боде след като се бръснах. Верно, че батерията издръжлива, ала косачката на плитко е резлива и брада избръсната - бодлива.
stan73 - майстор
Римата к'ръти, а описанието радва максималистично ! :) :partyman:

А относно самобръсначките - преди имах една руска - Микма (съвсем лекичко са я краднали от Браун на времето), беше от ония модели с цяла мрежичка, вършеше работа, но някъде я забутах. Сега ползвам машинка за подстригване - пак лидълска, с керамично титаниев нож и дисплей за оставащият заряд в батерията, не показва точно, но поне подстригва супер, та с нея си стрижа брадата и мустаците и съм мнооого доволен. Преди това имах 4 или 5 други, но не могат да и стъпят и на малкото пръстче на тази...
ESPACE - майстор
nikolson написа:
ESPACE написа:
В тази връзка колко мм външно е тръба 1"?
Британският стандарт е отпаднал. У нас като се каже цол, имаме предвид вътрешни размери. Затова и дебелината на стената е в мм. 1" е за вътрешен р-р 25.4, допълнително се упоменава дебелината на стената.
Ами точно у нас като се каже че ти трябва тръба 1" означава, че търсиш такава с външен диаметър 33,7мм. Защото ако не е толкова не можеш да и нарежеш резба.
nikolson - майстор
Уточнението ми беше за Форе. Защото се питаше 3/4 на тресчотката не е ли диагоналът.
stanzx - напреднал
themask написа:
stanzx написа:
Този тип самобръсначки не препоръчвам и на най-лошия си враг, независимо от марката.
И защо, ако смея да запитам?

Аз ползвам такава на Филипс от поне 6 години и не бих казал че ми е зле... Мога да се бръсна и в колата :)
Скубе, драска, бръсненето не е достатъчно гладко .. лицето ми се чувства все едно съм го минал с косачка за трева.
За мен това е истината: Изображение
vasko9999 - специалист
nbr написа:
Тъй като това е популярната тема за стоки от Лидъл да попитам за един по различен инструмент
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=24434
Дали някой има впечатления? Мисля, че е пускана и преди
Взех я декември месец за цели 100 лева,решх да си направя коледен подарък.Проверих и тогава цената по разни сайтове и излезе 160-180 лв.По принцип тези ел.самобръсначки са предназначени за бръснене на КЪСА брада,(демек бръснене всеки ден или през ден),при по-дълга брада става по трудно.За ефикасността на бръсненето с тази и такъв тип самобръсначки много зависи на кой каква му е брадата,(дебелина на косъма-моята е като телена четка)посока на растеж на косъма и много други неща който не ги разбирам.За въпросното скубене за което говорят колегите изчезва след месец-два,пише го и в описанието на самобръсначкатау(един вид брадата да свикне с новия тип,посока и начин на бръснене-аз препоръчвам преди бръснене да си измиете лицето с топла(колкото можете да търпите-гореща) вода и сапун да може малко да омекне брадата след което бръсненето е далеч по-лесно.Накрая в заключение ще кажа че точно тази ел.бръсначка от лидл е препоръчвам на хора с по- мека брада,може би по скъпите модели от над 300 лв ще стават и за моята брада тип телена четка.
Последна промяна от vasko9999 на ср юни 24, 2015 11:21 am, променено общо 1 път.
juvesan - специалист
Точно така.. имал съм 2 самобръсначки 1 руска с мрежичките ( ха сетих се , казваше се Москва 3М ) и една Филипс с 3 глави и "нам кво си " свобода на преместване и вграден крем за бръснене - е нема такъв филм, просто никой не може да бие хубавото ножче ( аз ползвам с 3 остриета) .. ако не се запусна става по - бързо и от тези стъргалки за маса пари ....
profesionalist_wood - майстор
Бе пичове някой да знае къде се продават ножчетата за старите бръсначки като на stanzx. Щото все съм свикнал на тях
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Какво е stanzx?

https://www.youtube.com/watch?v=vJUmSluaPBo Такива ли?
Последна промяна от n_a на ср юни 24, 2015 1:18 pm, променено общо 1 път.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: