Нека намерим най-тънките цени.
profesionalist_wood - майстор
колега :)
nikolson - майстор
[quote="stanzx"][/quote]
Е те това
Последна промяна от nikolson на ср юни 24, 2015 1:51 pm, променено общо 1 път.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Е те нищо не се вижда. Това ли имаш предвид? https://www.youtube.com/watch?v=vJUmSluaPBo
fore - майстор
Едно време като казвах че моята брада е твърда и не може да се бръсна с подобни машинки имаше хора които се базикаха с това. А сега става ясно че е точно така.
И Аз съм ползвал подобна косачка за брада и опита показа че не става за мен. Мазна кожа, косми които се забиват и растат под кожата и явно по твърдият косъм допринася за необходимостта да се ползва истинска самобръсначка с ножчета. За сега Жилет с 3 ножчета ме устройва.

Относно това което пишете за гедорето ми става ясно че 3/4 е по малко от 1-цата. Но Руското или Чешкото е още по малко от 3/4- 14мм.

Та кое да премеря- стената на квадрата или диагонала на това гедоре за да разбера дали е 14 или 19мм ?
Последна промяна от fore на ср юни 24, 2015 2:22 pm, променено общо 1 път.
nikolson - майстор
Страната.
stanzx - напреднал
profesionalist_wood написа:
Бе пичове някой да знае къде се продават ножчетата за старите бръсначки като на stanzx. Щото все съм свикнал на тях
В Кауфланд има Wilkinson Sword и някакви други евтини (не ми допаднаха).
В ДМ също имаше някакви но не помня каква марка.
Аз си поръчвам от ибеи/амазон.
stan73 - майстор
И в Елитис имаше ножчета, доколкото помня Бик/Полсилвър...
presar - специалист
Градинските помпи явно са им останали,че сега пак ги пускат 125 лв в четвъртък
DundyTheCroc - майстор
Гледам пускат пак радиостанциите, ама цената няма нищо общо с 24те лева, които дадох аз едно време :)
presar - специалист
DundyTheCroc написа:
Гледам пускат пак радиостанциите, ама цената няма нищо общо с 24те лева, които дадох аз едно време :)
Да 59лв. :sad:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: