Нека намерим най-тънките цени.
Andisi
Сега са преценили, че сме станали по-богати и може да си позволиме. Или е започнал да остава по-малко брак в другите държави, а търсенето расте и съответно и цената.

Някой има ли инвертора който го пускат в събота? С тези 80А които му дават нещо по-голямо от 2.5мм електроди може ли да се ползва? Отделно колко му е ПВ-то?
sstefanov - майстор
Защо реши, че е инвертор?
Прилича ми на обиковен.
profesionalist_wood - майстор
Ако е инвертор ще е 200 лъвчета горе-долу
Andisi
sstefanov написа:
Защо реши, че е инвертор?
Прилича ми на обиковен.
:-D Сигурно защото гледам за инвертор. Признавам, че не погледнах много задълбочено а и не очаквах че още се продават нови променливотокови. Но пак ми се струват малко 80А. Те си пишат че е за до 2.5мм но като знам че Кракрата в нас под 120А рядко я свалям, мисля, че ще пропусна.
fore - майстор
С тая врътка отпред дето стърчи на контакторният реостат (нали плавно се менял ампеража) си е чист траф.

Кабелите излизат като на Пернишката саксия директно от машината. Няма байонети и поларитет +/- да се сменя.

Това си е малка саксийка. Дали си струва ? Според мене Не. Кабелите и чукчето + маската са щета. Самата машина и тя е .............

Доста голямо разнообразие от техника този път. Тоя специалният циркулярен трион, дремелът и други.

Гледам има комбинирана моторна коса с ярем + очила и приставки за рязане на клони и храсти. Сложили са трилъчев диск, което предполага да има голяма мощ и откос. Обаче ако кардана е със жило - значи всичко е пунта.

Радиостанциите са със едно общо зарядно. Ако се ползват на 8 км, какво правиме с това общо зарядно ????
Дали могат да работят на 8 км тук в града между блоковете ?

Чудя се за помпата дали да не взема една. Миналият път нямах левове, но сега имам. :mrgreen:
griffin - майстор
Може да пуснат и по-интересни неща :-D
По спомен ъглошлайф на батерия, ударент винтоверт и потъващ циркуляр до сега не са пускали :)
Тук тая промоция дойде след американската седмица точно :-D

Прикачен файл

DSC_0595.JPG

Прикачен файл

DSC_0594.JPG

Прикачен файл

DSC_0593.JPG

Прикачен файл

DSC_0592.JPG
profesionalist_wood - майстор
fore написа:
С тая врътка отпред дето стърчи на контакторният реостат (нали плавно се менял ампеража) си е чист траф.

Кабелите излизат като на Пернишката саксия директно от машината. Няма байонети и поларитет +/- да се сменя.

Това си е малка саксийка. Дали си струва ? Според мене Не. Кабелите и чукчето + маската са щета. Самата машина и тя е .............

Доста голямо разнообразие от техника този път. Тоя специалният циркулярен трион, дремелът и други.

Гледам има комбинирана моторна коса с ярем + очила и приставки за рязане на клони и храсти. Сложили са трилъчев диск, което предполага да има голяма мощ и откос. Обаче ако кардана е със жило - значи всичко е пунта.

Радиостанциите са със едно общо зарядно. Ако се ползват на 8 км, какво правиме с това общо зарядно ????
Дали могат да работят на 8 км тук в града между блоковете ?

Чудя се за помпата дали да не взема една. Миналият път нямах левове, но сега имам. :mrgreen:

Форин ,чети тук :weedman:

viewtopic.php?f=57&t=31089&hilit=%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1%8F&start=800

описал съм в няколко страници развърляно плюсовете и минусите....

viewtopic.php?f=57&t=31089&hilit=%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1%8F&start=720
viewtopic.php?f=57&t=31089&hilit=%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1%8F&start=680
viewtopic.php?f=57&t=31089&hilit=%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1%8F&start=660
viewtopic.php?f=57&t=31089&hilit=%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1%8F&start=620
fore - майстор
Флекса и циркуляра не са лоша оферта.

Циркуляра си е обикновен предполагам ?

Този ударен верт какво представлява- чрез удар отвива по запекли и големи болтове и рапидки ?
stan73 - майстор
За токитата бях писал нещо като мини ревю. Има го тук, в Офроуд и Хардуер БГ форумиите.
profesionalist_wood е обещал да ме черпи бира, но и досега я чакам... :)

viewtopic.php?f=57&t=31089&hilit=%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1%8F&start=720

(вторият пост на страницата (поне можеше да цитираш името или никът на изсточникът си...))
harvest - специалист
Здравейте , някой колега от форума би ли направил услуга да вземе един пистолет за горещ въздух и да го прати с куриер??

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: