Нека намерим най-тънките цени.
presar - специалист
Етого пистолета за горещ въздух цъфна в продавалника http://olx.bg/ad/parkside-pistolet-za-g ... 7e89d46cc6
stiv1961 - майстор
harvest написа:
stiv1961 написа:
След обяд ще ходя да разгледам битовете, ако има пищови да ти купя един? Аз си купих от предната промоция и съм доволен.
ще съм много благодарен :-D
За съжаление пищови нямаше :sad: , днес ще мина през другия на път за село, дано има нещо там.
profesionalist_wood - майстор
Днес ще си купя от битовете
stan73 - майстор
Информираш ни за да вземем мерки, или ?
profesionalist_wood - майстор
Информирам че ви изпреварвам ;)
prascho - майстор
jekasus написа:
http://www.led-lenti.com/index.php?main ... cts_id=586
Този Комплект RGB LED Лента е с дължина от 5 метра и обща мощност 72W
Благодаря. В лидл е по-скъпо. Влагоустойчива RGB лента с IP65 и 300 LED е около 6лв/1м.

П.П. Подобни ленти могат ли да се ползват за осветление по рамката на гардероб? Трябва ли им охлаждане? Виждам, че колегите ги ползват и за осветление на кухни.
griffin - майстор
Лентите са без охлаждане, повечето на гърба имат двойно залепващо тиксо за лесен монтаж. Проверете си кинсумацията на лентите китайските ватове не са като европейските :-D, до тук две ленти които съм мерил харчат доста по малко ток отколкото беше записано в спецификациите им.
dpp - специалист
Брей, моторна коса с накрайници за клони гледам ще пускат другата седмица. Не е ли малко скъпо абе колеги?? :shock:
Дали е и читава е въпроса.. :?
fore - майстор
Ами гледаш кардана -ако е с прът е ок, ако е с жило трилъчевият диск за косене няма да може да се ползва ефективно и може да размота жилото. :mrgreen:

Приличам ми на тримера- Партнер Колибри което продадох и по неудобният захват. И то беше разглобяемо. Иначе има и ярем в комплекта.
Струва ми се че няма и съединител като Колибрито. Трябва да се внимава когато върти в ниските.

Ако е с прът/кардан и е със съединител с тия приставки си струва парите.
kr1100 - майстор
bobko написа:
harvest написа:
Здравейте , някой колега от форума би ли направил услуга да вземе един пистолет за горещ въздух и да го прати с куриер??
И аз моля за същото.Ако на някой колега не му е проблем и реши да помогне ще съм му безкрайно благодарен :gott: Сигурен съм ,че има доста добри хора в форума,ако някой реши нека да драсне едно лично съобщение да му изпратя адреса.На отзовалите благодарности !!!
Дайте координати на лични до обяд . Град , офис на Еконт,имена ,GSM номер
Не ми е проблем да купя и да ги пратя , ако има още.
Вчера към 17 часа имаше.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: