Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Не е проблема дебелината на профила(алумин), проблема е криво монтираните либели. За зарядното не знам как стоят нещата. Идеята ми е, човек да са нагруха с 2,6Ah батерии( трябва да ги пуснат) и да ги зарежда за 1 час, ако са съвместими с другите модели.
Ronin - специалист
Битовете са много добри,имам над 6 комплекта още от предишния път,пистолета за горещ въздух на тая цена е подарък,гледам акумулаторен перфоратор по чешките лидъли имало,тука дали са го пускали и с колко джаула е удара че не открих?

https://www.youtube.com/watch?v=irkUYQQP-wA
mitko64 - майстор
Това е доста стар модел, още на Еинхел, един джаул му е удара. В лидл. де е описан подробно http://www.lidl.de/de/parkside-2-gang-a ... ageSize=36 . Тука не са го пускали,. Мисля, че излезе модела пролетта на 2013г. Коментирали сме го няколко пъти.
presar - специалист
Явно прехвърлят стока от ЛИдълите, пистолетите за горещ въздух бяха свършили а днес имаше десетина бройки и се сдобих с един
Kirilpm - специалист
Отверките от този тип по колко време трябва да се зареждат при напълно заредена батерия и зарядното спира ли само?В ръководството пише 3 часа но след 2 часа батерията грее доста и трите диода светят указващи че е заредена.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
presar написа:
Явно прехвърлят стока от ЛИдълите, пистолетите за горещ въздух бяха свършили а днес имаше десетина бройки и се сдобих с един
Именно :-D
presar - специалист
Уоки-токитата дето ще ги пускат,дали хващат честотите на полицията,че един приятел се интересува ?
resistbody - майстор
presar написа:
Уоки-токитата дето ще ги пускат,дали хващат честотите на полицията,че един приятел се интересува ?
Не
fore - майстор
Действително, защо като се лгеда каталога на Лидл се оказва че за Швабите има примерно 36 страници с машини на Парксайд, а за нас има 23 ???

Тоест за нас са орязани тези инструменти на които липсват и инструкциите на Български.
Прави ми впечатление че Гайковера-180, флекса на баерии и тнт не са предвидени за нашият пазар ?

Незнам как е с потапящия циркуляр ?

Цените не са им особено фрапиращи, а съвсем нормални. Значи причината е друга ???

Ще трябва да ги поръчам от една приятелка в Швабско да ми ги купува явно.
Фитилчо - майстор
Добарах пищов, битове и от онези месинговите бързи връзки за градински маркуч имаше, добарах и тях. А и машината за стригане :)
И кошче с чували за него от онея с капак, добро е много :weedman:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: