Chefo77 написа:Чудесно, щом има и такава възможност. Но дали ще могат да се режат ПДЧ плоскости. Примерно 600, 900 мм.?strelec написа:nikolson написа:
Е като го завъртиш на 90 градуса, реже и по дължина

Chefo77 написа:Чудесно, щом има и такава възможност. Но дали ще могат да се режат ПДЧ плоскости. Примерно 600, 900 мм.?strelec написа:nikolson написа:
Е като го завъртиш на 90 градуса, реже и по дължина
Chefo77 написа: Другото, което не ми хареса (гледах малката) е максималната мощност на включените уреди при навита макара - 500 вата, при разпънат кабел е ОК - 3 000 вата. Нормално ли е да е толкова ниска?Да. Колегата над мен е посочил защо: индукция , става "електрожен" .
stan73 написа:той си подменя и доработва инсталацията в апартамента, който е на около 40 години, старата е била 2.5 квадрата, сегашната с която я подменя също, но новата уж при е дни и същи квадрати е видимо по-тънка.Сегашните китайски 2.5мм2 са наистина доста по-тънки от едновремешните български 2.5мм2 - този факт и аз съм го забелязал, китайския милиметър е винаги по-икономичен
пишман_майстор написа:Индукция няма. Полетата на фазното и нулевото жило са с противоположна посока. Всичко става от прегряване.Chefo77 написа: Другото, което не ми хареса (гледах малката) е максималната мощност на включените уреди при навита макара - 500 вата, при разпънат кабел е ОК - 3 000 вата. Нормално ли е да е толкова ниска?Да. Колегата над мен е посочил защо: индукция , става "електрожен" .
Сегашните китайски 2.5мм2 са наистина доста по-тънки от едновремешните български 2.5мм2 - този факт и аз съм го забелязал, китайския милиметър е винаги по-икономиченКитайски кабели за инсталации (ПВВ-МБ1) в България няма. Има турски, български, македонски...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: