Фитилчо написа:Добарах пищов, битове и от онези месинговите бързи връзки за градински маркуч имаше, добарах и тях. А и машината за стриганеФитилчо, за нас отново почти нищо не остави
И кошче с чували за него от онея с капак, добро е много

Фитилчо написа:Добарах пищов, битове и от онези месинговите бързи връзки за градински маркуч имаше, добарах и тях. А и машината за стриганеФитилчо, за нас отново почти нищо не остави
И кошче с чували за него от онея с капак, добро е много
Kirilpm написа:Отверките от този тип по колко време трябва да се зареждат при напълно заредена батерия и зарядното спира ли само?В ръководството пише 3 часа но след 2 часа батерията грее доста и трите диода светят указващи че е заредена.Зарядното не изключва само. Аз лично моята,не съм я зареждал повече от два часа и това ми се струва максимума като гледам капацитета на батерията и ампеража на зарядното. Имам я от около година. Предимно я зареждам около час,час и половина,това мисля че е оптималното.
stan73 написа:С кой накрайник си палите барбекютата ? Аз досега съм го палил без накрайник, пак си става... С накрайник по-лесно ли е ?Хе, Бушчето се глуми нещо, не му се връзвай.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: