Нека намерим най-тънките цени.
prascho - майстор
Фитилчо написа:
Добарах пищов, битове и от онези месинговите бързи връзки за градински маркуч имаше, добарах и тях. А и машината за стригане :)
И кошче с чували за него от онея с капак, добро е много :weedman:
Фитилчо, за нас отново почти нищо не остави :) .
fore - майстор
Хладилната чанта не мога да разбера - охлажда на 16 градуса или охлажда под околната на 16. Тоест ако околната е 30 -ще охлади на 14 градуса вътре ?

Никой не каза нищо по горният въпрос - защо ни режат нас откъм асортимент ?
lov - майстор
Вероятно под околната ама и за това се съмнявам. Преди тука във форума борих една да я модна малко та за това съм скептично настроен.
prascho - майстор
fore написа:
Никой не каза нищо по горният въпрос - защо ни режат нас откъм асортимент ?
Щото сме "европейци"!
Tiger221 - специалист
Kirilpm написа:
Отверките от този тип по колко време трябва да се зареждат при напълно заредена батерия и зарядното спира ли само?В ръководството пише 3 часа но след 2 часа батерията грее доста и трите диода светят указващи че е заредена.
Зарядното не изключва само. Аз лично моята,не съм я зареждал повече от два часа и това ми се струва максимума като гледам капацитета на батерията и ампеража на зарядното. Имам я от около година. Предимно я зареждам около час,час и половина,това мисля че е оптималното.
Svetoslavoff1 - майстор
Здравейте,
И аз заприходих едно пистолетче. В четвъртък сутринта го взех и до обяд го пробвах на вилата, че имах малко работа с едни пвц тръби. Аз доволен, работи съвсем прилично.
Но! Не го отворих в магазина, беше си запечатан с кръгла лепенка. Като го разпечатах на вилата видях, че липсва единия накрайник - по опис трябва да са 4, а бяха 3. Накрайниците бяха в отворено пликче.
Взех го от ЛИДЛ Варна, дали нещо серията е неокомплектована или ...
То не че е болка за умиране, ама ако им се обадя, дали ще ми изпратят липсващия накрайник? Готов съм и да го платя, щото как да им доказвам, че го е нямало.
XpacTa - специалист
И аз от това се притеснявам - днес сутринта купих един пистолет, че уикенда беше голяма излагация с опитите да запаля барбекюто с някакви мокри вестници. Сега остава да ми липсва точно накрайника за разпалване на барбекю :)

Ако на някой му трябва - в Младост зад Хит-а имаше 7-8 пистолета, битове на корем, имаше даже и няколко от големите ъглошлайфи.
stan73 - майстор
С кой накрайник си палите барбекютата ? Аз досега съм го палил без накрайник, пак си става... С накрайник по-лесно ли е ?
Svetoslavoff1 - майстор
stan73 написа:
С кой накрайник си палите барбекютата ? Аз досега съм го палил без накрайник, пак си става... С накрайник по-лесно ли е ?
Хе, Бушчето се глуми нещо, не му се връзвай. :) Ама тоя накрайник дето липсва би бил полезен за скорошния ремонт на една дограма.
atanasov2004 - специалист
Привет! Аз този път си взех два пистолета за горещ въздух. Миналия път като пускаха взех един, но той изгоря нещо и ми върнаха парите веднага, а
ми трябваше много. Сега се "запасих" с два :-D единия го пробвах веднага на село - в началото добре, после от него излезе бял пушек и замириса на
гадно...върнах го и си взех парите и пак нов :-D Явно си е до късмет. Сега и двата са пробвани и работят....Между другото колеги тия пистолети за идеални за: печене на чушки и патладжани върху ламарина :-D и пърлене на прасета :-D По безопасно ми се вижда от газови горелки...

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: