Нека намерим най-тънките цени.
DundyTheCroc - майстор
Това за печенето на чушки ще го пробвам :-D
fbr - майстор
Печене на чушки с горелка или пистолет за горещ въздух не води до качествен резултат, т. к. се прогаря само външната ципа, но не се изпича месестата част на чушката. Барбекюто му е майката.
harvest - специалист
алцек написа:
harvest написа:
някой от броящите пистолети колеги няма ли да направи услуга и да прати едно пистолетче :goodman:
От къде си колега ?
От далечния Кюстендил съм, тука Лидл няма :(
DMN - майстор
atanasov2004 написа:
Между другото колеги тия пистолети за идеални за: печене на чушки и патладжани върху ламарина и пърлене на прасета
atanasov2004 написа:
после от него излезе бял пушек и замириса
:-D :-D :-D Ами бял пушек ти е пуснал т.е. бялото знаме е развял, че се предава - тия чушки и прасета голям зор са му дали, явно зора му е дошъл в повече от цената му. :)
sstefanov - майстор
harvest написа:
От далечния Кюстендил съм, тука Лидл няма :(
Ама казвайте ги тия работи... :-D

Ще ти донеса един в сряда вечер, да не плащаш за куриери :-D.
Днес ще мина през магазина и ако купя ще ти пусна лично.

Ако искаш и друго ми звънни.
Andisi
Svetoslavoff1 написа:
Здравейте,
И аз заприходих едно пистолетче. В четвъртък сутринта го взех и до обяд го пробвах на вилата, че имах малко работа с едни пвц тръби. Аз доволен, работи съвсем прилично.
Но! Не го отворих в магазина, беше си запечатан с кръгла лепенка. Като го разпечатах на вилата видях, че липсва единия накрайник - по опис трябва да са 4, а бяха 3. Накрайниците бяха в отворено пликче.
Взех го от ЛИДЛ Варна, дали нещо серията е неокомплектована или ...
То не че е болка за умиране, ама ако им се обадя, дали ще ми изпратят липсващия накрайник? Готов съм и да го платя, щото как да им доказвам, че го е нямало.
Според мен си ги пласират от един магазин в друг и ако мине номера. Ще ти го заменят или ще ти върнат парите без въпроси. На мен така ми се случи с акумулаторната ножица за храсти. Запечатана всичко точно и хоп отварям в къщи и няма адаптор. Отидох и ме питаха искам ли да ми я сменят или да ми върнат парите. Понеже я бях пробвал и не ми хареса как реже, ми върнаха парите и така.
fore - майстор
Тоя прословут пистолет е доста лекичък. Имам един Ейнхел -доста по тежък с подобни параметри. Явно е доста олекотена версия този Лидълският.
Как чушки и прасета с пистолет за горещ въздух бе ? После защо изгаряли ? Ами и гювеч защо не пробвате да сготвите за вечеря !

Питах служител на Лидъл моят въпрос зададен по горе -защо някой артикули не фигурират за нашият пазар. Отговора беше прост.
Просто не са пускани все още тук !!! :mrgreen: И се предполага че ще се пробват и на нашият пазар за вбъдеще.
Andisi
fore написа:
Тоя прословут пистолет е доста лекичък. Имам един Ейнхел -доста по тежък с подобни параметри. Явно е доста олекотена версия този Лидълският.
Как чушки и прасета с пистолет за горещ въздух бе ? После защо изгаряли ? Ами и гювеч защо не пробвате да сготвите за вечеря !

Питах служител на Лидъл моят въпрос зададен по горе -защо някой артикули не фигурират за нашият пазар. Отговора беше прост.
Просто не са пускани все още !!! :mrgreen: И се предполага че ще се пробват и на нашият пазар за вбъдеще.
Нещо май ни пускат по пързалката. Като че ли в четвъртък инструментите не се разграбват за 2 часа, та се чудят сигурно дали ще има интерес. А и не са един и двама колегите, които са питали дали/кога ще има даден инструмент и ако от това не разбират че ще имат продажби не знам от кое ще разберат :)
atanasov2004 - специалист
Ми той пистолета има широко приложение: стара боя да свалиш, стар кошер да обгориш за почистване, стари пчелни рамки, да опечеш 10 чушки за
салатката, восък топя, барбекю разпалвам и още доста неща :-D и да изгори-връщам, ако не е в гаранция-нов за 20лв,кво плащаш пък съм отказал вече цигарите се кефя като си купя някоя "играчка" от Лидъла на цената на цигарите за седмица.....
pachosz - специалист
Сега излизам от Лидл, купих още един пистолет за горещ въздух за да пратя на някой съфорумец, който си няма наблизо магазин. Ако има желаещ, да ми остави телефон на ЛС аз ще се обадя на първия писал ЛС.
Голяма гадост било да се пише от телефона.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: