Нека намерим най-тънките цени.
DMN - майстор
presar написа:
Уоки-токитата дето ще ги пускат,дали хващат честотите на полицията,че един приятел се интересува ?
Твоят приятел(подозирам, че това си ти), явно е доста наивен да вярва, че съвсем легално ще пуснат радиостанции, които могат да приемат на честотите на полицията....
А иначе тези радиостанции си струваха парите, когато ги бяха пуснали два пъти преди това(доколкото си спомням) по 22лв. Аз си взех такива от втория път и определено цената им беше доста ниска за такъв продукт, което беше доста странно за много хора и за мен. Сега явно са преценили, че струват доста повече от 22лв. и са ги пуснали на 59лв, което отново ме учудва по повод определянето на цените на един и същ продукт в такива магазини. Никога не съм бил търговец и за мен новата цена от 59лв. ми изглежда доста спекулативна сравнена с предишната от 22лв.
iivanov - майстор
atanasov2004 написа:
Ми той пистолета има широко приложение: стара боя да свалиш, стар кошер да обгориш за почистване, стари пчелни рамки, да опечеш 10 чушки за
салатката, восък топя, барбекю разпалвам и още доста неща :-D и да изгори-връщам, ако не е в гаранция-нов за 20лв,кво плащаш пък съм отказал вече цигарите се кефя като си купя някоя "играчка" от Лидъла на цената на цигарите за седмица.....
Виж , за чушкопек не се бях сетил да ползвам моя. :?
За повече от 4 години без цигари вземах среден и тежък мотоблок , маркови моторна коса и резачка , среден клас. Сега спестявам за ферари. :-D
presar - специалист
DMN написа:
presar написа:
Уоки-токитата дето ще ги пускат,дали хващат честотите на полицията,че един приятел се интересува ?
Твоят приятел(подозирам, че това си ти), явно е доста наивен да вярва, че съвсем легално ще пуснат радиостанции, които могат да приемат на честотите на полицията....
А иначе тези радиостанции си струваха парите, когато ги бяха пуснали два пъти преди това(доколкото си спомням) по 22лв. Аз си взех такива от втория път и определено цената им беше доста ниска за такъв продукт, което беше доста странно за много хора и за мен. Сега явно са преценили, че струват доста повече от 22лв. и са ги пуснали на 59лв, което отново ме учудва по повод определянето на цените на един и същ продукт в такива магазини. Никога не съм бил търговец и за мен новата цена от 59лв. ми изглежда доста спекулативна сравнена с предишната от 22лв.
Не не съм АЗ той е младо момченце и си ги иска ,а мен даже и не заинтригуваха когато бяха 22лв,нещо което немога да го приложа в къщи не ми трябва, имам си телефон.
fore - майстор
То хубаво, ама с тази една зарядна станция, ако с на максималното разстояние какво става с тези радиостанции ?
XpacTa - специалист
Svetoslavoff1 написа:
stan73 написа:
С кой накрайник си палите барбекютата ? Аз досега съм го палил без накрайник, пак си става... С накрайник по-лесно ли е ?
Хе, Бушчето се глуми нещо, не му се връзвай. :) Ама тоя накрайник дето липсва би бил полезен за скорошния ремонт на една дограма.
Айде и вие ме взехте за мезе - има си накрайник специално за барбекюта, даже и в инструкцията се споменава (с безумен превод):
Изображение
Поне според мен идеята на накрайника е да се завре между дървените въглища, но ще го пробвам към края на седмицата.
Svetoslavoff1 - майстор
XpacTa написа:
Svetoslavoff1 написа:
stan73 написа:
С кой накрайник си палите барбекютата ? Аз досега съм го палил без накрайник, пак си става... С накрайник по-лесно ли е ?
Хе, Бушчето се глуми нещо, не му се връзвай. :) Ама тоя накрайник дето липсва би бил полезен за скорошния ремонт на една дограма.
Айде и вие ме взехте за мезе - има си накрайник специално за барбекюта, даже и в инструкцията се споменава (с безумен превод):
Изображение
Поне според мен идеята на накрайника е да се завре между дървените въглища, но ще го пробвам към края на седмицата.
:)
:partyman:
fore - майстор
Абе тия в това упътване малко са се поосрали буквално- писали че с този пистолет можело да се попарва тревата и бурените.
Ами аз освен да взема на Вилата да ги духам тия бурени с пистолета. 1 декар двор с пистолета и бурени няма да има.

Тия направо са .......... :prayer: После що горели пистолетите.
ky-kyy - майстор
Не вярвайте на всичко, което пише. Оня ден, гледам на една врата пише - ЖЕНИ. Отварям, а се оказа, че е клозет...... [-(
iivanov - майстор
fore написа:
Абе тия в това упътване малко са се поосрали буквално- писали че с този пистолет можело да се попарва тревата и бурените.
Ами аз освен да взема на Вилата да ги духам тия бурени с пистолета. 1 декар двор с пистолета и бурени няма да има.

Тия направо са .......... :prayer: После що горели пистолетите.
:? Може да са имали в предвид обеззаразяване на някакви торопочвени смеси за саксии.
brum - майстор
Не съм чел инструкциите, но точно с този накрайник си разпалих барбекюто в петък. Дали с него или без него е горе-долу все тая. Бонуса е, че с накрайника можеш да бъркаш измежду въглищата.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: