Нека намерим най-тънките цени.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
pachosz написа:
....Аз пък дето купих тоя пистолет да пращам на някой колега, още никой не го е пожелал. Уж имаше мераклии оня ден... Нищо де, ще си ми стои и за в къщи да имам един .....
Можеш да го върнеш в магазина, особено лесно, ако не си го отварял. Дублира ти се и толкоз
pachosz - специалист
Не мисля да го връщам. 20 лв. къде не сме ги дали, а то си е полезна вещ, дори и като резерв да ми стои само.
gogyto - специалист
pachosz написа:
Не мисля да го връщам. 20 лв. къде не сме ги дали, а то си е полезна вещ, дори и като резерв да ми стои само.
Не знам дали не са останали в Русе още бройки, че отсъствах от града.
Утре се прибирам и ако не намеря, може и да ти го купя.
lov - майстор
Аз ще го взема ако друг не ме е изпреварил. При нас е имало само няколко бройки.
pachosz - специалист
ми аз писах по-горе: пишете един телефон на ЛС и ще се обадя и ще го пратя на първия.
Пък и така ще ми е на далавера - купих го за 19.99, а го давам за 20 лв. В бизнеса съм :-D :-D :-D
vasko9999 - специалист
pachosz написа:
ми аз писах по-горе: пишете един телефон на ЛС и ще се обадя и ще го пратя на първия.
Пък и така ще ми е на далавера - купих го за 19.99, а го давам за 20 лв. В бизнеса съм :-D :-D :-D
Ако не го пратиш на някой запази го,утре.....току виж изкочи на някой приятел,познат я имен я рожден ден.Хем и ти ще го "наместиш" хем и той ще се зарадва-с един куршум два заека пък и за 20лв.:rock:
pachosz - специалист
Единствен колегата lov ми прати ЛС с координати, на него го пращам днес.
profesionalist_wood - майстор
Ура! Взех си мечтаната косачка на Флорабест! :-D Има още 4 броя в Лидъл Дружба 2 ! Тичайте да ги вземете! Не е лоша като окомплектовка за парите си!
fore - майстор
Карба какъв е ? Вижда ли се и с колко реглажни жигльора е ?
Ярема става ли ?

И Аа я харесах, но не ми се прави колекция от косачки. Ако нямах друга сигурно я вземах тази.

Сподели завбъдеще при ползване дали има кусури като ел. триона и неговият механизъм за стягане на веригата.
Последна промяна от fore на ср юли 01, 2015 10:21 am, променено общо 1 път.
dadko - майстор
profesionalist_wood написа:
Ура! Взех си мечтаната косачка на Флорабест! :-D Има още 4 броя в Лидъл Дружба 2 ! Тичайте да ги вземете! Не е лоша като окомплектовка за парите си!

Каква е тая косачка? Дай повече подробности- и колко $$ е.
да не би да става въпрос за храстореза за 370 лв. от брошурата? Че и той става за косене...

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: