Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
Шведската е екстра. Издиша друг път. Ти си по заблуден ми се струва.

Аз до този момент няма намерение да я продавам, което е показателно че става. Докато Лидълският трион ми е на везна.
Да не говоря за старата 36- цяла година не съм я палил -оня ден я дръпнах три пъти и стартира.
Хускварната е идеалната машина като съотношение цена/качество, а другото е компромис !
Убедих се с Флората в това !
pachosz - специалист
profesionalist_wood написа:
Значи режещия метален диск е с размери

Ф 255 х Ф 25.4х 1.4 мм

Макс. 10 000 оборота

Дали е стандартен размера ако реша да си сложа друг диск?
Наистина не си хвърляй много паричките за дискове. Ползват се толкова рядко, че оригиналния ще ти е предостатъчен.
Аз в началото даже от мераци, мислейки, че с диска е по-добре, косих с него. Ама хич не е лесно и не спори работата. Като го смених с кордата, бреее, не мога да я позная, коси та дрънка :) И дебели буренаци по 1-1,5 см си ги реже кордата безпроблемно.
fore - майстор
Много ясно.

Диска е за жилави бурени и издънки. Той повишава инерцията на машината и тя става по трудна за работа. По тежка и с по големи инеционни отклонения.
Ако се коси около бетонови или метални декоративни огради дискът е и опасен- хвърля шрапнели, от себеси и от препядствието.
Кордата с стоманено жило вътре е оптималното решение. Хускварна имат такава -сива.

Моята коса има квадратен диск- нали е по "лабава". Но има и опция за рязане на малки дръвца-фиданки. Самоче трябва да се купи диска и специален предпазител, който е доста скъп.
profesionalist_wood - майстор
Ахаха аре ве стига с тая Хускварна 36-ца,требе да е баси якото животно :lol: Викам си що ли се набутах със Хускварна 135
Дай снимки да я видим ако не е със стопен корпус :-D
fore - майстор
Незнам какви стопени корпуси имаш в предвид. Машината е перфектна. Преди няколко години сменях водещото колело и майстора каза че толкова запазена не е виждал на тази възраст.

Явно не търсиш инфо. Аз просто ти казвам че кордата им е добра, но майче само си губя времето.

И Аз има флорабест резачката, но не съм чак толкова впечатлен като цяло.

Остави я моята техника, кажи какво представлява това което си купил. По зададените въпроси по горе. За да разбелеме има ли недомислия като при триона.
ttt - специалист
Тея нещо са го ударили на печалбарство. Пускат радиостанциите отново, само че за 59 лв. Предните пъти бяха по 20-22 лв комплекта :)
stan73 - майстор
Те в белият свят са си по около 30 евро отдавна. Предните пъти, нещо се бяха объркали за тук явно. Май друг път не се е случвало да пуснат нещо по-евтино тук...
pastora - помощник
Колеги, някой да даде мнение за градинските ножици?
Kasap - специалист
Доста добри са ножичките на Флорабест. Нямам забележки, а вече понасъбрах поне 5-6 вида.
mitko64 - майстор
Да, да, да! Чакам я от 4 месеца милата, http://www.lidl.de/de/parkside-nass-und ... ageSize=36 . Надявам се в началото на Август да цъфне при нас.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: