• 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 70
Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
cat написа:
Вземах си една гидория като цяло бива ,кутията е отврат много неща се повтарят а други липсват още 40 до 50 лв и ще си има всичко . Гаечните ключове са излишни можеше да сложат комплекти вложки торкс 6 и 12 и шестограм вместо повтарящи се кръстати и плоски накрайници които и без друго си искат ударна отвертка другото което липсва е адаптер от 12,5 към 10 мм . Вложки 16 и 18 мм удължени има х 2 едни за свещи и едни в секцията за удължени вложки няма удължител 250 мм 10 мм .

Така е :partyman: Аз си добавих разни преходи и работата стана.... Щом с това гедоре успях да отвия виско перката на Пасата и да я подменя без сваляне на предница......
И аз мисля че гаечните ключове са излишни и кръстатите са в повече. Но поне имам ударна отверка и тия големите битове стават за нея.

Старата кутия която имам е добра. На новата ми се струва че когато е отворена ако се хване дръжката ще се отдели от кутията.
Virtex - майстор
Някои има ли идея комплекта 11 части "Ударни свредла и длета" става ли за нещо като 'сериозна работа' ? Примерно да вършат работа, не да се прецакат след няколко ползвания.
plamen6703 - майстор
Virtex написа:
Някои има ли идея комплекта 11 части "Ударни свредла и длета" става ли за нещо като 'сериозна работа' ? Примерно да вършат работа, не да се прецакат след няколко ползвания.
Не стават за сериозна работа, случва се с тях последното, което си написал. Изпробвано и бракувани!
presar - специалист
iva6ki написа:
Някой да има наблюдения на циркуляра койтоще пускат в събота, за рамки за гоблени ми трябва най вече /за лично ползване/ ама незнам как е с точността :?
Здравей, аз го имам взех го отдавна ,но успях да го плзвам само за пластмасови первази а там нямаше кой знае каква прецизност.Дърводелеца който ми прави кухнята трябваше да коригира горните первази и го ползва, остана очарован за домашна машинка, но сега си е в кашона и кой знай кога ще го извадя отново.
Изображение
Изображение
torbalan - Дървен философ
iva6ki написа:
Някой да има наблюдения на циркуляра койтоще пускат в събота, за рамки за гоблени ми трябва най вече /за лично ползване/ ама незнам как е с точността :?
Имам го отдавна. Не съм очарован от точността... Отделно, че се амортизира много бързо.
cholev - майстор
iva6ki написа:
Добро е циркулярчето. Аз лично съм доволен. Но по добре виж некое видео и мнение от професионалист.
Например това:
https://www.youtube.com/watch?v=KyaOwxaGmzE&t=24s
Изгледай и как сменя затягащите скоби:
https://www.youtube.com/watch?v=CMD4I3k0zdc
pgt - специалист
Някой взе ли си от големите шлайфове, да каже как са?
etconev - специалист
Лидл направо избиха рибата за другата седмица. Пускат сума ти и играчки, което означа, че пак ще им оставя една камара пари. Акомулаторния ъглошлайф + батерия е ясно, е, че го вземам. Удърният винтоверт се чудя дали да го вземе. Как се захващат свредлата на него, трябва от шестостенните ли да се ползват?. Циркулярния трион и него май ще го взема. Такера който е на 17.06 добър ли е, заслужава ли си? Както и свредлата за метал, стават ли или 2 дупки и адио?
cholev - майстор
etconev написа:
Лидл направо избиха рибата за другата седмица. Пускат сума ти и играчки, което означа, че пак ще им оставя една камара пари. Акомулаторния ъглошлайф + батерия е ясно, е, че го вземам. Удърният винтоверт се чудя дали да го вземе. Как се захващат свредлата на него, трябва от шестостенните ли да се ползват?. Циркулярния трион и него май ще го взема. Такера който е на 17.06 добър ли е, заслужава ли си? Както и свредлата за метал, стават ли или 2 дупки и адио?
Ъглошлайфа ще отнеса и аз. Четвъртък 8ч, че по късно едва ли ще останат. :-D
Ударния винтоверт е само за завиване/отвиване. За пробиване не става. Аз имам от старата серия 18в и този го пропускам.
GalinBelos - специалист
Къде ги гледате тия неща ? На мен в сайта на лидл ми излизат са мо да 12.06 . :?

edit: Намерих ги в един друг форум . http://www.lidl.bg/bg/Online_Brochure.htm за тези които не са на ти с пазаренето от лидл , като мен . С gnt69 сме писали заедно .
Последна промяна от GalinBelos на чет юни 08, 2017 9:18 am, променено общо 2 пъти.
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 70

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 3" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: