• 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 106
Нека намерим най-тънките цени.
Chefo77 - майстор
Пистолетчето за топло лепене е много добро на пръв прочит. Удобно, бързо загрява. С куфар, стойка, може да е безкабелно ... Чак се чудя дали да не отнеса още едно. За тези пари ...
israeli - специалист
Здравейте,
какво ви е мнението за детектора за кабели? Читав ли е? :?
Този който е на 39.99лв.
plamen6703 - майстор
Мнението ми е, че струва колкото струва :wink: По-добре хапни и пийни за тези пари и не ги давай за глупости :partyman:
fore - майстор
Детектора не става както споменават колегите и както сам установих преди време.
pif4o - специалист
Колеги извинявам се че местя въпроса си в тази тема, ама вчера го пуснах в дърводелство и съвсем изключих че си има тема за обсъждане на машините от Лидъл, а там профитата явно не я ползват, трябва да дам отговор ще я взема ли до утре. Та моля за мнение, мога да взема е тоя циркуляр на 250 лева лв кво ще кажете за машинката струва ли си , някои помни ли колко струваше като я имаше в лидъла ? http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... =bg&title= ще я ползвам чисто домашно му и рядко, чак се чудя за кво ми е ама нали обичам да имам дамазлък, де се вика един път като ти потрябва да има .
Фитилчо - майстор
Писах ти и в другата тема. В момента, в който поискаш да направиш нещо по-точно и ще псуваш много.
Става само за кофраж това :|
pif4o - специалист
Аз тука преди седмица работих с на бащата някъв еинхел ама от най евтините , то си е баси мъката с него, де викаш става само за непретенциозни разрези, ако и този се държи по същия начин найстина не ми е нужен, за зор заман ще вземам еинхела на бащата. Колега току що май ми спести 250 лева :)
Фитилчо - майстор
Умно постъпи !
Аз така тръгнах кат тебе, а днеска а утре и сума пара замина, ама като ми трябва да свърша работа, знам, че имам профи и разчитам, не се кахъря. :razz: Радвам, се че спести тия пари сложи го на тъмно и събери още и си вземи нещо истинско.

Същото нещо детоп ти си се мъчил с Ейнхела, аз го правя докато си пия кафето с Фестула с линеала... ако ме разбираш...
Даже керемидите металните си рязах с него :lol:
jordanvass - майстор
Купих си ултразвуковата ваничка от 55лв. И съм, меко казано, разочарован. Дават я за 50 ватова. Както се и очакваше, ватовете се оказаха "китайски". Ваничката потребява от контакта точно 30 вата активна мощност (и още толкова реактивна - факторът на мощността е много лош - около 0,5). Ако има кпд около 90%, значи трансдюсерът да вдига най-много 25 вата. Това някак си се очакваше. Но почистването ме разочарова. Пробвах с вода с няколко капки веро и лъжичка готварска сода. Стари монети - почти не се забелява почистване. Златна бижутерия - минимален ефект - повечето мръсотия не помръдва. Единствено добре почиства очила, но пък там няма кой знае колко за чистене. Сложих за проба лист домакинско алуминиево фолио - надупчи се за 2-3 мин, но само в областта непосредствено над трансдюсера. Та въпросът ми е мога ли да очаквам поразително по-добър ефект, ако използвам някакви специални препарати за почистване? Тази малка мощност може ли да се компенсира с неколкократно повтаряне на процеса, или то си трябва мощност? Има ли някакви трикове за по-добър ефект, или тоя модел толкова си може?
plamen6703 - майстор
Опаковай ваничката и я върни /30 вата е химера/, това е най-доброто решение и ако ти трябва такава ваничка, веригите хранителни магазини не са добър избор за такива покупки. :partyman:
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 106

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 4" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: