Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
После от къде купувате филтрите обикновено.
mitko64 - майстор
Филтри(16лв) и торби(около 3-4лв. не помня точно) от екотектпродукт(сервиза на Гризли). Както предполагах швабите са разграбили ъглошлайфа, заради зарядното- този път ще го гледам през крив макарон.
fore - майстор
Кой ъглошлайф ? И къде ?
mitko64 - майстор
Със зарядно е само 18волтовия. Няма го вече онлайн! :x
fore - майстор
Точно него гледах и Аз и че го няма и он-лайн видях днес.

А този сайт дали е надежден при пазаруване ? Ще го пуснат ли пак ? Понеже тук майче няма да се случи това изобщо.
anabolicbeast - специалист
mitko64 написа:
Да, да, да! Чакам я от 4 месеца милата, http://www.lidl.de/de/parkside-nass-und ... ageSize=36 . Надявам се в началото на Август да цъфне при нас.
Екстра, бях се спекъл, че няма да я видим повече заради тъпите стандарти на ЕС за мощност. Отдавна я чакам и я грабвам без да му мисля. :partyman:
mitko64 - майстор
Имам познат в южна Германия, но в момента е във Виетнам, а исках да го ползвам да ми вземе ъклошлаифа и циркуляра с линеал, но едното го отписвам. Иначе доставките са само за Германия(4,95евро за артикул независимо от бройката, с DHL, на адрес в Германия). А за прахосмукачката, имах модела В2- нема такова добиче за 150 лв., изсмука над 50 кила бетон и гипс, ама малко уреди издържат температури над 600 градуса, остана само казана от нея.
Последна промяна от mitko64 на ср юли 01, 2015 5:25 pm, променено общо 3 пъти.
fore - майстор
Ясно, за тук изобщо ли не доставят или е дебело ?

И се огледах в тия двете точно.

А защо смяташ че флекс няма да има повече и там ?
dadko - майстор
mitko64 написа:
Иначе доставките са само за Германия(4,95евро за артикул независимо от бройката, с DHL, на адрес в Германия).
За доставка от Германия- можеш да ползваш Гъбко, има и други, предлахгащи тази услуга.
Доставката е до адреса им в Германия, после те ти го доставят до България.
mitko64 - майстор
Ще го има, естествено след 6 месеца, година, но сега се изчерпа за съжаление. А тогава може и тука да ги пуснат.
Последна промяна от mitko64 на ср юли 01, 2015 5:31 pm, променено общо 1 път.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: