Нека намерим най-тънките цени.
Анонимен1
dadko написа:
mitko64 написа:
Иначе доставките са само за Германия(4,95евро за артикул независимо от бройката, с DHL, на адрес в Германия).
За доставка от Германия- можеш да ползваш Гъбко, има и други, предлахгащи тази услуга.
Доставката е до адреса им в Германия, после те ти го доставят до България.
Може и така, но трябва да платиш предварително стоката и доставката, тъй-като габко не плащат вместо теб. Само доставят. Как стои въпроса с плащането? С наложен платеж ли е или предварително с карта или PayPal?
fore - майстор
Най добре да ги пуснат и тук. Аз не ги бързам. Но до момента не са предвидени за нашият пазар изобщо според каталога в нета. Няма и упътване на Български.
А това са двете най интересни машини според мен.
profesionalist_wood - майстор
Малко е нефелно изработен самара,но бива. А иначе ще си взема велосипедните дръжки оттук http://trimeri.naedro.eu/rezervni_chast ... orezi.html
Дори частите са едно към едно :?

А прътовете са с дебелина 26 мм което е идеално за резервни части
Tiger221 - специалист
profesionalist_wood написа:
Малко е нефелно изработен самара,но бива. А иначе ще си взема велосипедните дръжки оттук http://trimeri.naedro.eu/rezervni_chast ... orezi.html
Дори частите са едно към едно :?

А прътовете са с дебелина 26 мм което е идеално за резервни части
За косене,а предполагам 90%,ще се използва за това,този захват наистина е много неудобен,няма да е зле да я "доработиш". Старата ми косачка беше с такъв захват и си беше голямо мъчение,при косене повече от час,за щастие я ползвах само един сезон.
За корда след много тестове,съм се спрял на една 5-ъгълна от ЩИЛ жълта 3мм. (или 3,2 не съм 100% сигурен),по 50 стотинки метъра е,на мен ми я дават по 40,но сравнение с други ментаци излиза по-евтино,и винаги се къса само по края, а не както някои други направо отдолу и трябва да отварям главата за да я оправя.
Предполагам знаеш от начало е хубаво да се остави да поработи малко (поне час,с прекъсвания) на празен ход и с повече масло.
Благодаря Тигър за съветите.

Форе,не искам да те обиждам че не се интересувам,просто не мога да пиша бързо от телефона си. Като разуча уреда ще кажа
mitko64 - майстор
Aз пердаша с 3мм. квадратна на Щил, за шпула Auto cut 40-2. Взех си цяла макара 280м. за 68лв.(по 25ст. метъра). Писна ми да ме гърбят по 10лв. за 15м. на дребно. Кошмара беше някаква червена, френска- засича през 5минути. Изхвърлих я на първия резервоар. :vom:
fore - майстор
Tiger221, ти майче искаш колегата да скапе мотора и да опуши свещта веднага !

Мотор -двутактов с въздушно охлаждане ?! Демек се охлажда от турбината си. Ако работи на место и 15 минути на ниски обороти -Йок охлаждане !

Слагаш нормално количество масло- 25мл/1 литър гориво и косиш 20 минути, после гасиш за 20 минути. После пак 20 минути работа и пак гасиш за 20. После ако машината е читава перкаш яко над един час и това е.

Експерти сте. :prayer:

А за корда- тази с стоманата вътре е най яка - 90 метра за 35 лева мисля беше има и без стоманена нишка която също ползвам, и тя става и не се къса незнам къде си, а е и 10 лева по евтина от другата за същият метраж. Ама е Шведска :roll:
Последна промяна от fore на ср юли 01, 2015 9:06 pm, променено общо 1 път.
mitko64 - майстор
harvest написа:
алцек написа:
harvest написа:
някой от броящите пистолети колеги няма ли да направи услуга и да прати едно пистолетче :goodman:
От къде си колега ?
От далечния Кюстендил съм, тука Лидл няма :(
Не мога да повярвам, че няма! Егати и резила, окръжен град без Лидл. Мой град любимец(там съм служил). Мая Манолова да си вземе бележка.
Странно форе,в книжката пише около 25 мл на 500 грама бензин :?
harvest написа:
алцек написа:
harvest написа:
някой от броящите пистолети колеги няма ли да направи услуга и да прати едно пистолетче :goodman:
От къде си колега ?
От далечния Кюстендил съм, тука Лидл няма :(

Харвест отиди в Дупница ,скоро откриха Лидъл при старата автогара

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: