Нека намерим най-тънките цени.
nikolson - майстор
Летни заебавки. Малко, но от сърце
http://broshura.lidl.bg/ca59ca89-307a-4 ... 238ec/#/22
Мене ме блазни комплекта за местене на мебели. На добра цена са наколенките с гел. Някои питаха за отвертката, не знам този ли беше моделът.
profesionalist_wood - майстор
Ае ве,купихте ли си косачките и вие? :-D
ZEDYCUS - майстор
Не. Карам си я по дядовския метод с косата, туй за 600кв място. Има нужда и от раздвижване. :-D Изображение снимката е от Уикито, нямам екстри като път на вилата. :lol:
Гори ми малко по 2-3 литра бира на косене. :cool:
Chefo77 - майстор
Наколенките са добри!
Препоръчвам ги на всеки, който работи нещо, свързано с коленичене. Аз моите почти не ги ползвам (научен съм да клеча, не да коленича), но колегата много ги ползва.
profesionalist_wood - майстор
ZEDYCUS написа:
Не. Карам си я по дядовския метод с косата, туй за 600кв място. Има нужда и от раздвижване. :-D Изображение снимката е от Уикито, нямам екстри като път на вилата. :lol:
Гори ми малко по 2-3 литра бира на косене. :cool:
Ха,Зедикус как е хавата в Тракия?
Да не е Сърчанка косата :lol:
comunikator - специалист
Някой да каже нещо за електрожена който пускат в събота?
Фитилчо - майстор
Такера беше обсъждан ама не помня къде ...
Какъв му е случая
Фитилчо - майстор
comunikator написа:
Някой да каже нещо за електрожена който пускат в събота?
Че не става за нищо по голямо от 2 мм ламарина с уговорката, че шрез 5 минути заварка пушиш по 2 цигари за да се охлажда.

С две думи - не
fore - майстор
profesionalist_wood написа:
Странно форе,в книжката пише около 25 мл на 500 грама бензин :?
Несъм обърнал внимание на това в твоята книжка. По принцип ти говоря за машините от Шведската група. Даже трябва да е 20млл/ 1 литър. Аз предпочитам минералното НР на Хускварна, имат и полу и чиста синтетика, но ....... Имама 25 и 50 млл кръчмарск мярки с които меря.

Това 25/ 0,5 според мене е страшно много. Питай и други спецове, но е много според мене. Като сипеш и поработи ще видиш- ако пуши здраво- значи е много маслото.
Последна промяна от fore на чет юли 02, 2015 10:24 am, променено общо 2 пъти.
Анонимен1
Сутринта в Лидл Младост 3 в София към 8.30 имаше към 5-6 пистолета за горещ въздух, поне 15 ъглошлайфа от големите, 5-6 дремела, 5-6 от малките циркулярчета, даже и един поялник мернах, няколко комплекта нивелири. Имаше и от ножиците за ламарина няколко бройки и доста комплекти с битове.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: