• 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
monster18 - специалист
Колеги взех си последния комплект Т образни ключове :) гледам има 5 - 6 комплекта триони някой да каже мнение за тях как са заслужават ли си
stan73 - майстор
Точно колегата, който е писал преди теб е писал и за тях.
koveslav - майстор
Ето и резултатите,които обещах от заточването с Лидълската машинка за точене на вериги.Аз съм много доволен.Монтирах я не на плот,а на къса дъска,която пък със стяга захващам на всякакъв плот. Оказа се,че ъглите и на заточване са добри.Стърготината от рязането е едра и почти без прах в нея.

Прикачен файл

DSC08888.JPG

Прикачен файл

DSC08884.JPG
mitko64 - майстор
resistbody написа:
Днес минах през лидъла, да си изкажа впечатленията...
Взех винтове за метал от неръждаемите и между другото разгледах.
Имаше ключове тресчотка 8-19 за 25лв, производство на ОВИМ, доста зле седят в ръката, не ми харесаха..
Комплекта отверки, много зле на пипане, както и куфара. Имам комплект 1:1 на WorkZone 12лв от метро на промо(иначе е 18) и е 5 пъти по-добре.
Имаше 3бр. триони на ADW , бяха в от онези опаковки който не може да се отварят, но на вид изглеждаха добре.
Шестостените и торксовете не ги огледах.

Накрая излязохме от магазина с едни винтове и 100++ луковици ;)
На далавера са луковиците :-D
Workzone е търговска марка на Алди юг. Миналият четвъртък имаха комплекти гедоренца за 1/4, 3/8 и 1/2 инча и тресчотки за тях. Отидох обаче по обяд и освен 1/2 тресчотките, всичко беше свършило, та само ги поогледах. Много солидна изработка,класа над лидълските. Този четвъртък пак окъснях.Пуснаха акумолаторни перфораторчета 14,4V Workzone, но в 9ч. всички бяха ометени. Иначе оглреждах тяхна гарова количка,- едно към едно като моя лидълски боклук, същите ужасни луфтове в колелата.
zaza14 - специалист
Колега кой магазин е това? Линкче нещо ако може. :)
mitko64 - майстор
Извинявам се за недоразумението, но ставаше въпрос за Германия. При нас Аldi още нямаме.
MIRO_073 - майстор
Здравейте. Гледах преди време в Лидъл едни ръчни инструменти за дърворезба. Бяха 20-30 лв. Как да разбера кога ще ги пуснат пак? :?
nikolaytatarov - специалист
Алди често дублират промоциите с Лидъла ,предполагам че е нарочно.
mitko64 - майстор
И аз останах с такова впечатление. Лидл пуснат нещо и следващата седмица конкуренцията сервира същата гама инструменти. А колегата с питането кога да очаква- да следи периодично Lidl service и Lidl.de и да предполага като мене. Примерно със следващата партида очаквам да зарадват пневмо маняците- компресор и пневматични инструменти. Мен ме интересува дали ще пуснат комплекта 12 пили, който пускат другата седмица в Германия.
Последна промяна от mitko64 на пон сеп 15, 2014 12:19 am, променено общо 1 път.
griffin - майстор
Купувал съм различни инструменти от алди но са меко казано допотопни като качество в сравнение с тия на лидъл, според мен инструментите на алди не си струват парите :)
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: