• 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 126
Нека намерим най-тънките цени.
ZEDYCUS - майстор
Отават, няма начин, но като ти свикне ръката почти не се забелязват. То чак перфектна гладкост на открито за какво ти е. :partyman:
stan73 - майстор
ESPACE написа:
Кажи си че си ти продавача, какво толкова. Всички купуваме и продаваме.
Принципно да, аз съм продавача, но нали едно от условията беше ако пускаме нещо наше от ОЛЕкса тук, да не заявяваме открито, че е наше ?
П.П. А иначе не препродавам рендето. Аз съм му първи и единствен собственик (засега). Машината работи и звучи отлично (от старите им качествени неща е). За многото години от как го имам е ползвано съвсем мъничко - именно и заради това реших да го разчистя и шернах линка към обявата ми тук, защото предположих, че ще има колеги които да оценят качествена машина на добра цена и да го ползват, а не да стои като при мен...
П.П.2 Относно плочата отдолу - не съм спец в дървообработката, но според мен не е крива и определено не е от тънка ламаринка, дебелината на стоманата е към 2 милиметра. Не мисля, че при нормална употреба може да се огъне.
П.П.3 И много моля - не го обиждайте, като го сравнявате с Райдър (нямат абсолютно нищо общо) !
ESPACE - майстор
Какво е доброто в тази измама?
estorm - специалист
potrebitel123 написа:
http://olx.bg/prezervativye-i66585552 :prayer: :prayer:
Това изтрепа рибата :lol:
Вероятно са ги раздали някъде в жалки опити да се ограничи ' популацията ' и
ей го резултата
KingLin - майстор
ESPACE написа:
Какво е доброто в тази измама?
Не знам кое му е доброто ма това в описанието ме разби
Залепва се хоризонтално на дългата страна на акумулатора отсрещната на тази с клемите като изхода на кабелите трябва да сочи плюсовата клема.
Обаждаш му се:
- Абе братчед тая уйдурма не работи бе!
- Ам чи сигурно си я турил да сочи към минуса бе балък как искаш да работи!

:-D
nikolson - майстор
Колеги, има тема "най-интелигентните обяви", нека тая да остане наистина за добри попадения/по-скоро сериозни оферти. Колко са добри е относително, все пак.
crez - майстор
silent - майстор
http://olx.bg/prodavam-universalen-kopa ... -i56219256
някой знае ли в спомената обява за какво става въпрос...все си мислех че много знам обаче това ме закова...ако някой е наясно да сподели с прости туми какво копае това чудо и ква му е далаверата...
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 126

Тема "Добри попадения в OLX - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: