Нека намерим най-тънките цени.
dragozow - майстор
Китайците имат и извънбордови перки за лодки на двигател 52 см3. Само не е ясно колко ще издържи, защото там материалите са по-евтини и слаби.
iivanov - майстор
nikolson написа:
Който има мерак http://www.husqvarna.com/us/products/pr ... s/3120-xp/
Вий , там на Ямбол , на гарата , имате едно дърво , точно за тази машина. :-D :partyman:
fore - майстор
Аз пипам само арни моми, тия мощни коси са си ваши извращения ! :roll:

Редосеалки, култиватори, фрези, комбайни не съм ползвал и не ми трябват за сега. Когато ми потрябват- знам къде е магазина.

Цилиндъра не го знам дали е със златно покритие или железно, важното е че бръмчи бездушникът.

Ми Иванов, щом това ти е мечтата- 1700 лева я гледам- на изплащане и си ти- пращаш тревата при съседа през довара и + това му цепиш и редиш дървата в двора. За тия пари най малкото това.
Последна промяна от fore на пон юли 06, 2015 4:18 pm, променено общо 1 път.
nikolson - майстор
iivanov написа:
nikolson написа:
Който има мерак http://www.husqvarna.com/us/products/pr ... s/3120-xp/
Вий , там на Ямбол , на гарата , имате едно дърво , точно за тази машина. :-D :partyman:
Не е едно, ама туй та гарата май е защитено.
nikolson - майстор
fore написа:

1700 лева я гледам
Лева, ама друг път.
Tiger221 - специалист
Като чета постовете на форето и се сещам за вица за чукчата и моторната резачка. Ето го за тези ,които не го знаят:

Чукча си купува моторна резачка за дърва, след като му казали, че производителноста и е 12 куб. метра на ден. Връща се той вкъщи, пробва резачката и пише до фирмата производител следното писмо:
"Защо вие, такава богата фирма, излъгали беден чукча? Резачката не реже повече от 10 кубика на ден!"
Изпращат от фирмата представител, който да провери на място каква е работата. Чукчата действително не спира да почива, но след осем часа и целия плувнал в пот, успява да нареже само десет кубика дърва. Представителя пише до фирмата:
- Действително наряза само десет кубика, но ако беше пуснал мотора, не зная какво щеше да стане...

И нашият човек,какви чудеса прави с чесалката за трева,че ако набара една HUSQVARNA 545RX или нещо подобно не ми се мисли.
Не казвам ,че машинката е лоша , а дори напротив, но не може да се нарече мощна с 1,2 к.с.
За непрофесионална работа,за поддръжка на ливадата си е перфектна.

OHV знам какво е,но не ми е ясно какво общо има с двутактовите косачки.
fore - майстор
За сега машината работи както е упоменато, чудеса не е правила.
Тук във форума се натъквам на чудеса.

Спорът не беше дали 323 е най мощната което не съм го твърдял, а дали може да реже издънки и фиданки с правилният диск, но някой тук го избиха в друга посока естествено.

Вица ти е стар ! И според мене показва лошото отношение на търговеца към клиента, даже подигравателно- бил той и Чукча. Това поглед от друг ъгъл.
nikolson написа:
fore написа:

1700 лева я гледам
Лева, ама друг път.
Ако я намираш по евтино свиркай да се видя в косачка и Аз, за да съм в тон с форумът.
profesionalist_wood - майстор
Форе,а според теб. Аз в тон ли съм с форума? :)
fore - майстор
Е тука ме хвана !

Незнам питай експертите, те за това са тук.

==========

На модел 555 със своите 53 кубика също не са дали диска за фиданки, ами Диск: Multi 350-3-трилъчев. Интересно дали циркулярният ще е проблем.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: