Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
profesionalist_wood написа:
Kirilpm написа:
fore написа:
Разбираш ги нещата ти, а и след като пазарувах в твоят магазин се убедих лично в това !

Щом ти казваш няма да слагам и да режа вече издънки с диска. Само трева ще кося. И циркулярният с който режех малки фиданки го хвърлям в кофата и предпазителят за 50 лева в коша ! Веднага.

Явно 1,2 нютона въртящ момент са малко за теб, при 6000 оборота- средна мощност и обороти ! 1,2 кила сила ???

Поздрави от мен и успех в продажбите !

А OHV какво казваш че е ?
Знаеш ли колега,отстрани погледнато е много дразнещо да препитваш човека,който се опитва да ти обясни и да ти даде възможно най-коректен отговор на въпроса.
+1
+10
Драгозов е от малкото хора, който ни отваря очите с инфо от кухнята, какво като е търговец.
nanobanano - специалист
Много скоро пуснаха соларното зарядно,след като преди няколко седмици го имаше пак.Някой взе ли си го и струва ли си?
lov - майстор
Бе за можене можем ама толкова колкото за спринта. Моя дядо последните си години на 70 и нещо си по цяло лято косеше един парк. Такива моторни коси нямаше още и тъкмо стигнат края и почваха от начало. Ако го накараш да копае с мотиката или някаква друга земеделска работа предпочита да коси.
Та покрай него се научих не само да кося но и как се събира коса или по точно как се вземат мерките за да ти е по мярка като се прави нова. Клепането и точенето отделно.
Иначе забелязал съм че който може и е косил с обикновена коса много по лесно се справя и с моторната и по бързо коси. Явно навика да гледаш на къде е тревата и на къде да пада помага много.
Иначе и аз съм от мързеливите предпочитам моторчето за по лесно.
dragozow - майстор
Аз също съм се пробвал с ръчна коса и ходех като робот следващите дни, всичко е до тренинг.
iivanov - майстор
Батко е добър на старта , ама на първия декар ще съм далеч пред него. На третия батко ще е умрял. :-D
dpp - специалист
Ах на батко..татко и аз...ако ви вкарам там дето излязох тая събота ще се чудите с кой диск да почнете и ще сменяте през 10 мин - до тогава ще съм свършил с обикновената коса... :lol: ...

Събота преди мачо - волейбола де..1 час и 30 минути на пийнала тиква 2-3 рИкии ела та виж ко стана с двора и 2.5 метровите магарешки бодли и сие..Бях си ги оставил за десерт..или де да знам чудех се от де да почна..
Та леко леко викам да пробия и до 21 часа и нещо / малко пропуснах първяи гейм/ бях туширал 500 м2 тръни и триволяци кат дървета..Така и не взех коса тая година пак съм на ръчна поради финансови причини. Но и малко се чудя това дето го коса и моторна да зема с кой диск ще го карам.. :lol: Нито кодрата ще върви, че и диска май до къде ще изкара незнам.. Та на половин декар, нито ме боли гръб нито нищо. една хубава тренировка..Е вярно че през седмица го тренирам това, но си е и кеф кат пада тревата и напред-наоред.. От малък съм и свикнал..Не съм ан 70 годни ей, само гоня 40-така.. :mrgreen: Та мускулите наред, обаче за сметка на това косата ми е пълна със семена и всичко сърби ли сърби.... :-D
Само ме е яд че не го снимах преди/след , да се хванете за главата.. :cool:
stan73 - майстор
iivanov написа:
Батко е добър на старта , ама на първия декар ще съм далеч пред него. На третия батко ще е умрял. :-D
То за толкова много си има други машини...
Иначе аз пред нас кося с една електрическа около 100 квадрата (и то машината не е повече от 300 вата, хонкконгска (още съм на първата шпула с корда)), и понякога едни трънаци с ръчната, че на електрическата там не и издържа душичката. Даже преди да купя електрическата, а и преди да си направя ръчната подстригвах тревата и храсталаците с една ножица за храсти (и тя хонконгска, от мнооого добра стомана, но ръждясва зверски, ако не я почистя и омажа с грес веднага след подстрижката на треволяците). И електрическата коса и ножицата ги купих от сестринската верига Кауфланд.
iivanov - майстор
dpp написа:
Ах на батко..татко и аз...ако ви вкарам там дето излязох тая събота ще се чудите с кой диск да почнете и ще сменяте през 10 мин - до тогава ще съм свършил с обикновената коса... :lol: ...

Но и малко се чудя това дето го коса и моторна да зема с кой диск ще го карам.. :lol: Нито кодрата ще върви, че и диска май до къде ще изкара незнам..
Stan , ако си нямаш работа ,утре съм на Ракитника и мога да покажа местото , което работя . Магарешки бодили ? Де да имаше...Има трънкосливки под формата на дървета , които са обвити от диви лози ,къпини и трендафил. Там само с храсторез не можеш се оправи. Без време се наложи да се снабдявам с косер.
fore - майстор
Kirilpm написа:
fore написа:
...............
Знаеш ли колега,отстрани погледнато е много дразнещо да препитваш човека,който се опитва да ти обясни и да ти даде възможно най-коректен отговор на въпроса.
Знаеш ли Брат, нито съм търсил помощ, нито тази информация имаше практически смисъл. Аз достатъчно съм наясно какво може и какво не даден инструмент. Информацията съм я търсил и от продавача и от майстора и от практика.
Дразнещо е когато някой се опитва да ти втълпи че нещо не може, а то реално е пробвано и става !
Направо е смешно.

Дървар, моята грешка е че изобщо се опитвам да ти дам информация която може да ти помогне. Ти изобщо не я искаш и не я заслужаваш. Нека спецовете тук ти помагат. Просто за напред ще спра. Както Аз съм чупил в далечното минало машини и съм ги ремонтирал, така мисля е най добре да се учите и вие.
stan73 - майстор
iivanov написа:
dpp написа:

Но и малко се чудя това дето го коса и моторна да зема с кой диск ще го карам.. :lol: Нито кодрата ще върви, че и диска май до къде ще изкара незнам..
Stan , ако си нямаш работа ,утре съм на Ракитника и мога да покажа местото , което работя . Магарешки бодили ? Де да имаше...Има трънкосливки под формата на дървета , които са обвити от диви лози ,къпини и трендафил. Там само с храсторез не можеш се оправи. Без време се наложи да се снабдявам с косер.
Благодаря за поканата, но освен належащите ангажименти късно вчера се прибра сенсеят ми по Айкидо от Англия (който ми е голям приятел и не съм виждал повече от година), така че няколко дни (докато си е тук) ще бъда с него. Иначе така както ги описваш си е страхотия...

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: