• 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 70
Нека намерим най-тънките цени.
nikolov333 - майстор
Имам стария модел, но до сега съм рязал само рафтове и разни ъглови зарязвания по пдч и тук там малки мдф парчета.. Доволен съм..даже и за мивката и за вградения котлон отворите ги прорязах първо с него докадето стига дълбочината на диска и после ги довърших със зегетето, че иначе криеше много ножа..
Последна промяна от nikolov333 на чет юни 08, 2017 3:38 pm, променено общо 1 път.
EDI - майстор
Ако търсите машина като малкия потапящ циркуляр, по-добре си вземете СКИЛ за 150-160 лева, разликите са огромни във всяко отношение.
cholev - майстор
Май говориш за малкия потапящ 85мм диск.
Аз и колчо говорехме за герунга (тази събота иде)
форето за импакта а JuneK питаше за винтоверта 3.6 :-D
Chakal - специалист
JuneK написа:
Малкият акумулаторен винтоверт заслужава ли си, ако говорим за домашни нужди? Ще се справя ли с видии в мдф/пдч? Има ли възможност да му се прикрепи малка бургия за пробиване на мдф/пдч? Или разпробиване на малки болтчета - говорим за лаптопи/телефони?
Трябва ми нещо сравнително компактно и на батерии, но и да има все пак някакви възможности :-D .

Малкия го имам от 6 месеца, купуван от "вън". Удобен е, лек е, батерията държи. За разпробиване - тегава работа, няма обороти, сила има да дупчи и да завива. Свредло 6мм без запъване го прекарва през 20мм шперплат. Не е много универсален. По-голям от ел. отверка, а няма обороти да се ползва като винтоверт за дупчене.
EDI - майстор
Чолев, имах предвид, ако някой се загледа в него, нямах предвид предходните постове.
cholev - майстор
Еди. Аз пък говорех на колегата nikolov333 :-D . Днес добре се разбираме :-D .
Иначе имам и малкия циркуляр. Ползвам съм го два пъти за кратко. Нямам нито положителни нито отрицателни отзиви. (за сега). Затова и не коментирам
naB4o - специалист
Какафония се получи, Чолев ти си имал този малкия ръчен ли? Подобен на Скил има за около 190 лв, и нямаше наличен.
Ако си говорил за него, кажи някоя дума, мерси предварително.

Прикачен файл

Screenshot_2017-06-08-11-17-55_com.android.chrome_1496921289474.jpg
Screenshot_2017-06-08-11-17-55_com.android.chrome_1496921289474.jpg (95.63 KиБ) Видяна 2813 пъти
EDI - майстор
Сега вече се разбрахме. :lol: Павчо, вземи си СКИЛ-а, ако го намериш.Не, че и този няма да ти свърши домашна работа, но СКИЛ-а е по-добър във всяко отношение.
cholev - майстор
naB4o, предлагам Еди да каже с какво Скила е по добър и то 'значително'. Аз както написах, за сега поради малък опит с този циркуляр - малък потапящ 85мм ще избегна коментар.
naB4o - специалист
Аз съм бачкал с такава макита преди 10 години в САЩ, рязах, сайдинг, дюшеме и други дреболии, когато пендулата беше заета. Скил, няма наличен и е към 200 лв. Ще го ползвам малко, и ще ида рано сутринта да го видя. Сертифициран е по тюв, и с 3 години гаранция, и 70-100 лв надолу (спрямо скила)
Ако ми хареса като конструкция и сглобка, а разбира се и ако е наличен, ще го купя и ще дам отзив. Поне ще мога да го видя на живо, а скил-а само онлайн го има.
Благодаря за коментарите :-D
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 70

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 3" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: