KingLin написа:Точният превод е "съдържа стерилни/нестерилни..." , ама пусти езициmitko64 написа: Отворковците преводачи....Ето прясно прясно от автоаптечките в момента:
Последно съдържа или не съдържаПрикачен файл:12121212.jpg![]()

KingLin написа:Точният превод е "съдържа стерилни/нестерилни..." , ама пусти езициmitko64 написа: Отворковците преводачи....Ето прясно прясно от автоаптечките в момента:
Последно съдържа или не съдържаПрикачен файл:12121212.jpg![]()
mitko64 написа:Ако е като В2, ще се изкефя, но очаквам нещо да са спестили, ще си нося магнит. Но пак ще я купя, видях какво представлява примерно, Качер 3200, една торба кинти, не може да и стъпи на малкия пръст.Никелът е феромагнитен също.
Passa написа:Има неръждавейки които не ги лови, други които ги лови магнит(примерно кухненски ножове). На модела В2, тръбите със сигурност не ги лови магнита, така, че е сигурация инокс. На значително по- скъпи модели(Спарки) тръбите са само хромирани, на други пък пластмасови, абе няма такваз машина за 150лв.mitko64 написа:Ако е като В2, ще се изкефя, но очаквам нещо да са спестили, ще си нося магнит. Но пак ще я купя, видях какво представлява примерно, Качер 3200, една торба кинти, не може да и стъпи на малкия пръст.Никелът е феромагнитен също.Както и желязото, кобалтът и гадолиният.
Пише че може да се използва за изпомпване на вода. Колко вода- локвички или басейн ?
stan73 написа: заради възможността да се управлява от ел. инструментът, включен към нея за аспирация (за съжаление моята такава екстра няма...).Това не може ли по някакъв начин да се направи на прахосмукачки, които нямат тая екстра? Имам един КерхерWD5500, добре си работи ама няма контакт, а мнооого ми се иска по някакъв начин да му приспособя такова чудо
pachosz написа:viewtopic.php?t=38444stan73 написа: заради възможността да се управлява от ел. инструментът, включен към нея за аспирация (за съжаление моята такава екстра няма...).Това не може ли по някакъв начин да се направи на прахосмукачки, които нямат тая екстра? Имам един КерхерWD5500, добре си работи ама няма контакт, а мнооого ми се иска по някакъв начин да му приспособя такова чудоДали е възможно?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: