• 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Тези от 7-8лв. имам няколко комплекта. Боклуци са- поне половината от комплекта не пасват на държача, но като ги поразпиля не е болка за умиране. За дърво са, но съм дупчил с тях и медна ламарина- дупката на щуца на улуци. Иначе желязо не понасят- дупчих ламперия със 127мм, набара едино скрито пиронче и докато се усетя зъбите се заоблиха. После нови зъби с малко ъглошлайфче, нещо като чапразиране с клещи и сега дървото поносимо пак го реже.
pif4o - специалист
Моята направо от зад от държача се скапа превъртя, тя нали е така с две фаски ли как да кажа кво са, и явно от вибрациите гаиката се разхлабва, и кат я понапъна и превъртя, така два пъти и вече дупката на короната за държача е чисто кръгла :)
mitko64 - майстор
Имам няколко превъртени в малките диаметри. То затова купих три комплекта. Тези обаче над 68мм, са в сива кутия и имат планка с фиксатори, не са ми превъртали. Но бяха и по- скъпи, около 15лв. по спомен.
klomo - специалист
Колеги, търся проверена боркорона ф 32 за твърди и средно твърди алуминиеви сплави.
dyaneff - майстор
Аз ползвам Alfra и съм много доволен.
ESPACE - майстор
Stefan_62 написа:
comunikator написа:
Аз ще взема май да си взема комплекта клещи. :supz:
И аз съм се загледал в тях, ъглошлайф не ми трябва, че имам два на 230мм и един на 115мм. :lol:, но клещичките за тази цена си заслужават, а и ще огледам комплекта за ъглошлайф /диск и шкурки/, въпреки , че ми се вижда скъпичък, но първо да видя какво включва комплекта :lol:
Аз на свестни клещи там никога не съм попадал. Пълни дръвчета, а винаги съм ги заглеждал.
ulieliadi - специалист
За шлайфера никой нищо не казва... :?
griffin - майстор
Колегата дето търсеше тествана боркорона :-)
http://www.axminster.co.uk/axminster-ax ... prod23108/
тествани са на метал(винкели) верно че единия зъб го счупих но продължи да реже гадината :-).
Предполагам че е пак китайска изработка но е сносно качество :-).
mitko64 - майстор
ulieliadi написа:
За шлайфера никой нищо не казва... :?
Явно отзивите ще ги четеме след четвъртък. Все пак за втори път го пускат и ако някой го е вече купил може да даде отзиви. Най- вече ме притеснява тази въртяща се ръкохватка, дали няма да хлопа както при сабления им трион, имаше за него такива отзиви тука. Иначе сравнявам с Райдер- цените почват от 100лв. нагоре.
hakama - специалист
Някой има ли впечатление от този печат:
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-7FC ... _21493.htm

Дразни ме че е само един размер шрифт. Консумативите също не е ясно имат ли.
Но, на тази цена не съм срещал такъв печат.
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: