• 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 126
Нека намерим най-тънките цени.
bimbaeco - майстор
http://bushwhaker.olx.bg/
Стегите Ъруин са на много добра цена. Другите стеги също са много изгодни. Центровете за дибли са без пари, а са много полезно нещо, особено за човек, който все още няма много инструменти и опит със сглобките. За Еди и Николсон ще е още по-изгодно, защото човекът е от Ямбол и няма да плащат за доставка :-D .
ZEDYCUS - майстор
Късметлии са. :partyman:
Не са в ОЛХ, а в Рутландс тези стяги-Sash Clamps 127см, но цената за 6 броя е 65лири с доставката в Англия. До Пловдив ще дойдат по още 1,5 лв на кг. Ако има някой мераклия да делнем по 3 броя? Може и трима колеги по 2 броя?
Средно с доставката ще дойдат към 30 лв броя. http://www.rutlands.co.uk/sp+sash-clamp ... -6+M_DK135
Изображение
nikolson - майстор
Ха, тоя ще го прослушам. Трябват ми малки стяги. Имам големи стари и две малки за нови дръжки, преди време щях да купувам едни Беси от Продавалника. Ще се похваля после.
EDI - майстор
М,м този градски продава интересни неща.Линеала е добър, дълъг е 1,30 метра.И аз щях да го преслушам, ама в момента съм скътал париците за други неща и няма начин. :? Стягите биват, ама идват малки 12 см .За пристягане на два детайла по дебелина са хубави.Винтовите стяги за плотове също са добра оферта, рядко се появяват такива по нашите ширини, пък и цената е добра.Николсон, ако вземеш нещо давай после да видим.Ванка бих се включил, ама вече имам 4 тръбни стяги от този тип, не ми трябват повече.Тука има колеги, които скоро правиха плотове, те да се пуснат, ще е добра сделка, ако се съберете няколко човека.54 инча е захвата, идеални са за всякакви проекти.
емо ем - специалист
ZEDYCUS написа:
Не са в ОЛХ, а в Рутландс тези стяги-Sash Clamps 127см, но цената за 6 броя е 65лири с доставката в Англия. До Пловдив ще дойдат по още 1,5 лв на кг. Ако има някой мераклия да делнем по 3 броя? Може и трима колеги по 2 броя?
Ванка, включи ме в списъка с 2 броя, а ако няма друг желаещ за група от трима х2 - мога да взема и 3 броя, но това в краен случай. Глегам цената на сайта в момента е £59.95. За транспорт до България предлагат:
Order Weight --- Shipping Period --- Shipping Cost
Up to 25kg --- Up to 5 Days --- £15.95
25 to 40kg --- Up to 5 Days --- £17.95
40 to 55kg --- Up to 5 Days --- £21.95
55 to 70kg --- Up to 5 Days --- £25.95
С тяхна доставка цената излиза около 34 лв. бройката, но може да ползваме наша доставка. Ти пазарувал ли си от тях? До кога е валидна офертата им? Може да обсъдим подробностите на лични, да не товарим хубавата тема за ОЛХ :)
bulhomes2 - майстор
Не я товарите, че са интересни стягите. И аз ги обмислям, но за цял комплект от 6 бр.
емо ем - специалист
Да, интересни са стегите, само една подробност леко ме притеснява - дебелина 6 мм дали няма да се гъне по-лесно. Моите topmaster и wisent с дължини 50-80 см са по 8мм дебели а тук 130 см. са само 6 мм :?
Все пак от стомана до стомана разликите са огромни та ще се разбере за какво иде реч когато ги пипнем на живо...
bulhomes2 - майстор
Точно това ме възпира донякъде. Утре ще ида до едни стругари да видя колко би ми излязло винт и гайка и до вторични да огледам за П или Т профили. Тия дни ползвах едни правени от П-профили - сериозна работа. Поне по 10 кг беше едната. Тоя, дето са негови вика, че и от квадрат стават, но не са толкова яки. Предполагам, че като цена ще излезе горе-долу същото. Едните ще са по-яки, но и повече разправията...
ZEDYCUS - майстор
Пазарувал съм от Рутландс , сутрин поръчваш идва на другия ден в офиса на тази фирма http://www.uktobg.com/home с нея до Бг е 1,5лв на кг в момента. А имат и офис в София. Мога да питам дали могат да разделят пратката едните да дойдат на твой адрес в София, за да не ги пращам после с Еконт. Ако се намери още един колега за още два броя , ще е супер.
Ще изчакам до петък и ще поръчам. Емо- прати на лични адрес с телефон. За два броя ще рискувам с тази дебелина.
Аз -3бр
Емо-ем- 2бр
plamski33 -2бр
amesa-2бр
Тани -3 бр

Добавям колегите по ред на личните съобщения, ще поръчам два комплекта по 6 бр . Повече ще ме натовари финансов. Ще помоля да пратите данни за доставка с Еконт с наложен платеж, ще смятам само колегите които са ми пратили данни. :wink:
Днес ще поръчам стягите, тъй като се попълнихме като бройка. Ще помоля и Амеса да прати данни за доставката.
Последна промяна от ZEDYCUS на ср фев 11, 2015 8:11 pm, променено общо 2 пъти.
ZEDYCUS - майстор
bulhomes2
Точно това ме възпира донякъде. Утре ще ида до едни стругари да видя колко би ми излязло винт и гайка и до вторични да огледам за П или Т профили. Тия дни ползвах едни правени от П-профили - сериозна работа. Поне по 10 кг беше едната. Тоя, дето са негови вика, че и от квадрат стават, но не са толкова яки. Предполагам, че като цена ще излезе горе-долу същото. Едните ще са по-яки, но и повече разправията...
Булхомес вземи си готови шпилки с трапецовидна резба http://olx.bg/shpilki-vint-s-trapetsovi ... -i57021700
Или в Рутланд само коплект глави с винтове по 25лири 4 комплекта без основа, николсон ги беше показвал скоро.
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 126

Тема "Добри попадения в OLX - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: