• 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 106
Нека намерим най-тънките цени.
Chefo77 - майстор
Има 3 години гаранция, за 20 лева си е перфе :)
Гост - специалист
Chefo77 написа:
Има 3 години гаранция, за 20 лева си е перфе :)
Знам за гаранцията и естествено им го върнах- със застинал силикон- съответно пръчката няма излизане нито с вадене, да се избута напред- също не става.
Я пак погледни хубаво снимките и кажи кое му е перфе-то ???
Че е евтин- евтин е. Но по- точно е да се каже евтин боклук.
jekasus - майстор
20 лв. скъпо :-D Имам Райдър от 5-6лв., за две години не се е счупил още, ама и рабол само пет-шест пъти за тия години :-D
Гост - специалист
Нека не го сравняваме с други марки.
Щото цените на пистолетите за силикон варират от 6 до 233 лв.
С кой от тях да го сравняваме? Дори губи по точки от такъв от 6лв, на който разтопения силикон излиза от правилната страна.
Chefo77 - майстор
Да ти кажа, Щайнел-а на жената беше доста по-скъп, а доста ефектно гръмна :)
EDI - майстор
Имайте предвид, че има два вида пръчки, за висока и ниска температура, пистолетите съответно също са нискотемпературни и високотемпературни.Изключение дори при големите марки е на пръчките да пише кой вид точно са, да не говорим за другите по пазара.Аз от 10 години пердаша с един китаец за 5 лева за 11 мм пръчки и не се предава.След доста проби на всякакви пръчки на пазара, от години ползвам само АКФИКС.
Гост - специалист
Искам само да вметна, че това, което се случи с този така харесван от Вас пистолет е с една от пръчките от комплекта. Вероятно са окомплектовали нискотемпературни пръчки с високотемпературен пистолет...или обратното- знам ли??? Нищо не пише на пръчките!
Айде, мисля, че достатъчно време отделих за това недоразумение. За мен е ясно-ще дам някой лев отгоре и ще си купя друг пистолет. А всеки има глава на раменете си да прецени колко пари да отдели и за какво...
nautilus33 - майстор
Интересуваме нещо относно правия шлайф- дали ще работи добре с такава приставка Изображение или вибрациите ще са много големи?
grizan1980 - специалист
Гост написа:
Искам само да вметна, че това, което се случи с този така харесван от Вас пистолет е с една от пръчките от комплекта. Вероятно са окомплектовали нискотемпературни пръчки с високотемпературен пистолет...или обратното- знам ли??? Нищо не пише на пръчките!
Айде, мисля, че достатъчно време отделих за това недоразумение. За мен е ясно-ще дам някой лев отгоре и ще си купя друг пистолет. А всеки има глава на раменете си да прецени колко пари да отдели и за какво...
Аз имам такъв пистолет от първото им пускане, до сега нямам никакъв проблем с пръчките. Но имам мнение, че всичко което е завършвало на А1 и със старият дизайн е доста по-добро от следващата версия...
Edwardo - напреднал
grizan1980 написа:
Гост написа:
Аз имам такъв пистолет от първото им пускане, до сега нямам никакъв проблем с пръчките. Но имам мнение, че всичко което е завършвало на А1 и със старият дизайн е доста по-добро от следващата версия...
Абсолютно съм съгласен с теб колега 100 % е така , имам почти всичките уреди и инструменти на Парксайд и другите марки от както го има Lidl при нас , огромна разлика м/у старите и новите версии не говоря за това че кабелите са с 1 метър по къси и по-ужасно качество на опаковката ,примерно от кутия свредла до после едно картонче, и много други неща а да не говорим за качеството , според мен китайците ги притискат много яко заради цените понеже стандарта в Китай много бързо расте , вече не взимат по 1 $ на ден заплата а много кратно повече и всичко това се отразява на качеството , иначе съм доволен че ги купих на времето вместо сега, не са ми за работа а само за хоби и домашни неща и ми стигат за толкова пари но определено качеството се влоши много от преди 3, 4 години.
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 106

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 4" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: