Нека намерим най-тънките цени.
KingLin - майстор
Тъкмо гледах на Джекито клипа и от там видях препратка за такава пендула макар в брошурата да не виждам модела. Та пича от клипа прави някои малки тунингования но явно като цяло си заслужава. Ето и клипа:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nQfc13QJa3Q[/youtube]

Върло съм я отнесАл както казват по пернишко :supz:
vjs - помощник
prascho написа:
П.П. Авто прахосмукачката, която пускат утре бива ли я?
НЕ става ... имам една от предния път ... и едвам дърпа ... 40 лв на вятъра :)
dadko - майстор
Аз мисля да се запра вече с машинките от Lidl. Купих си преди време ъглошлайф 125 мм. Те доста ги подмятаха, докато ги продадат и със сигурност още имат по складовете и пак ще изкарат от тях. Въпросният сдаде багажа. Не изгоря, а включваше от десетото натискане на бутона. Върнахго два месеца след покупката, а съм го ползвал половин ден и то не усилено. Обадиха ми се онзи ден- рекламацията ми е изпълнена, отидох- на кутията отметка, че е заменен с нов. (Докато имат още залежали бройки- на кой ще му се занимава с ремонтиране...)
Ама- касовата бележка я нямааа. Та- не го взех- оставих го и като ми го върнат с касова бележка- ще го взема. след месец като сдаде багажа- ко прайм?
Къртача за малко и него да връщам за рекламация, оказа се, че е прекъснат кабела. Оправих си го сам, ама за ъглошлайфа не ми се занимаваше...
kpenchev - специалист
prascho написа:
преди малко се излъгах и взех комплекта с двете тресчотки и комплекта с накрайници за тях. Стават ли или как са опаковани да ги връщам без отваряне? На овим са.
Тресчотките - 1/4+3/8 са ок, единствено неприятно впечатление ми направи механизъма им за превключване на посоката - пластмасов селектор. И двете са мисля 72 зъба, взех ги заради извитата дръжка - стори ми се удобна за определени случаи.
Накрайниците - взех ги защото са 17лв, изглеждат ок, като се напънат на работа тогава ще се разбере дали са от кашкавал.
prascho - майстор
Благодаря за включването :).
dadko - майстор
Преди малко бях в Lidl- кв."Хаджи Димитър" в София-да си купя биричка за жегите... Имаше 15 бр. пистолети за горещ въздух (за по 20 лв.)
Ако някой иска да му взема и да му изпратя- да пише. Имаше и от големите ъглошлайфи.
teon - специалист
...одеве заприходих комплект 'дървени' ножове за сабления...единият е добре заточен, но другите два като ги гледам през опаковката са само на чапраз- ама нейсе :?
todortv - майстор
Отзиви за преносимия компресор?
kozl - майстор
Ужасно шумен. Няма капацитивен обем. За сега това.
Фитилчо - майстор
Айде на Пендулитееееее :-D

Аз да кажа, че си акам прахосмучачкатаааа :lol:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: