Нека намерим най-тънките цени.
iivanov - майстор
Ма тоя е голям умник - втора ръка за 140 лв. Циганите по пазарите ги дават нови , за по 90.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
iivanov написа:
Ма тоя е голям умник - втора ръка за 140 лв. Циганите по пазарите ги дават нови , за по 90.
За всеки паза си има купувачи, не го мисли :-)
prascho - майстор
:) Имах си аз жените да разбираха и от дърво добив :-D .

Името е "Shtil", вместо "Stihl". Китайските производители не могат да си позволят да направят пълна реплика на дадено изделие, щото ще ги съдят за авторско право и ще им съдерат жълтите гъзове :rolleyes: . То не, че световните производители не си изнесоха заводите там...но все пак за сега се държи на патента.

П.П. Ако търсиш резачка за вкъщи се насочи към електрическите. Аз послушах съветите на няколко колеги от форума и съм изключително доволен от препоръчания модел.
koveslav - майстор
Резачката е от най-върлите ментета.По-надолу като качество на изработка няма,всички други модели на пазара са поне с една идея по-добре изпълнени от този.На единствената такава,която успях да вкарам горе-долу в пътя, започнаха да и се разлагат горивните маркучи и с материала им запече напълно карбуратора.Благодарен съм на китайците,защото с това отърваха и приятелчето и мен от мъките с тази машина :prayer:
sstefanov - майстор
Пак се отнесохте от темата!
Получавам известия за нови съобщения по темата, отварям я, а то - някаква незнайна китайска резачка се обсъжда.

Без модератори не можете ли да живеете? :axe:
themask - специалист
prascho написа:
:) Имах си аз жените да разбираха и от дърво добив :-D .

Името е "Shtil", вместо "Stihl".
Името си е баш Stihl, а тук ментето е Sthil... Да не се объркаш да си купиш Shtil :-D

П.П. Коя резачка са ти препоръчали?
prascho - майстор
Малко съм офтопик :).

http://tomika.bg/index.php/detail/view/188

Машината пасна на моите нужди. Това не означава, че ще е подходяща за всеки....Впрочем като избирах машина, гледах няколко клипчета в тубата на жени, които режеха с тази машина. Теглото на уреда е подходящ и за дами :razz: .

П.П. Днес се намираме в 2015г. Темата е от 2014г. Т.е сме с цяла година /едни гърди/ напред и можем да си позволим няколко мнения в страни от темата ... :-D
sstefanov - майстор
Ми добре тогава:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Y9z8ZxLj3dY[/youtube]

От утре започвам да пускам на 4 часа случаен клип във всички теми по-стари от 2011 година.
Тани - модератор
sstefanov написа:
Пак се отнесохте от темата!
Получавам известия за нови съобщения по темата, отварям я, а то - някаква незнайна китайска резачка се обсъжда.

Без модератори не можете ли да живеете? :axe:

Не се притеснявай, всеки писал дори едно мнение от 2014 получава (не)желаните мейли, не си само ти. Това ми беше и един от мотивите да разделям темите на по 50 страници или поне на година. Ако потребител иска да следи новата тема - ще се абонира много лесно.

Вече не ми се спори по въпроса. Даже ако искате ще събера всички теми в една за да стане мазалото пълно! Тъкмо ще има хора които ще се радват като малки деца колко много страници е станала темата, сякаш това е нещо добро!

Пък и виж колко е добре без модератори :wink: Всеки си пише каквото си иска и където си иска! Потребителите станаха по-активни и повече. Е вярно онези старите ПОЛЕЗНИ ЗА ФОРУМА потребители един по един си отидоха, а които останаха почти не пишат, но на кого му пука! Важно е количеството, а не качеството!

Понеже форума стана демократичен, очаквам отговор -

1/ ДА СЪБЕРА ТЕМИТЕ със старите
2/ ДА СЪЗДАМ НОВА И ДА ЗАКЛЮЧА ТАЗИ
3/ НИЩО ДА НЕ ПРАВЯ (само да махна 2014 от заглавието)

ПП Ха ха Стефанов е избрал идейно нов подход :rock: - демокрация, какво да се прави, всеки може да прави каквото си иска. В демокрацията няма правила и никой не е длъжен да ги спазва!
sstefanov - майстор
Забравил си една точка:
- Да изтрия всички мнения, които не са по темата.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: