Нека намерим най-тънките цени.
dadko - майстор
3.Нищо не прави! Изчакай половин година и тогава- нова тема :"2016 "
Тани - модератор
Хей, много бързо пишете! Стефанов, вече съм ти отговорил в послеписа на предишното си мнение!
Тани написа:
демокрация, какво да се прави, всеки може да прави каквото си иска. В демокрацията няма правила и никой не е длъжен да ги спазва!
sstefanov - майстор
Вече ще пиша отговорите си в някоя друга (случайна) тема. :)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Форумът си няма действаща чат тем и затова тази поема. Преди година не ми беше никакъв проблем да я изчета цялата за да си събера информацията за машинките.
Мен ме смайват неща като "гипсокартон в спалнята", "гипсокартон в хола", "гипсокартон в кухнята"... но какво пък
Tiger221 - специалист
Според мен темата така си е много добре ,какво като бяга малко в страни,пак се събира полезна информация,нали има отделни темми за ел. инструменти в лидл където не се спами толкова и почти никой не коментира.

А относно резачката. Имам същият китайски ментак,само че е RTR и го купих от кауфланд миналата година за 100лв. Като,цяло това ми е първата и единствена,за сега китайска бензинова машина.Спрях се на китайка защото я използвам много рядко и заради 3 годишната гаранция.Ползвам я основно за рязане на клони и кастрене на разни дървета и 1-2 кубика дърва годишно. Засега учудващо работи и не ми се е налагало да пипам нищо само наливам бензин и масло за веригата,но не съм я и ползвал толкова много,около 5 литра бензин да съм изгорил общо. И сравнена с маркова машина ,харчи доста повече бензин.Имам и електрическа,но нея не съм я бутвал от както съм вземал бензиновата, за 10 мин. рязане да разпъвам половин час кабели,не си заслужава.
prascho - майстор
по темата...

Преди малко влязох в "Баухаус" и мернах този модел на Керхер:

http://vimax-karcher.com/multifunkciona ... emium.html

Изглежда аналогичен /визуално/ на модела, който ще пуснат в Лидл на 1.08. Смукателната мощност е 230 бара. Който има желание може да си го купи..... :-D .
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Tiger221 написа:
А относно резачката. Имам същият китайски ментак,само че е RTR и го купих от кауфланд миналата година за 100лв. Като,цяло това ми е първата и единствена,за сега китайска бензинова машина.Спрях се на китайка защото я използвам много рядко и заради 3 годишната гаранция.Ползвам я основно за рязане на клони и кастрене на разни дървета и 1-2 кубика дърва годишно. Засега учудващо работи и не ми се е налагало да пипам нищо само наливам бензин и масло за веригата,но не съм я и ползвал толкова много,около 5 литра бензин да съм изгорил общо. И сравнена с маркова машина ,харчи доста повече бензин.Имам и електрическа,но нея не съм я бутвал от както съм вземал бензиновата, за 10 мин. рязане да разпъвам половин час кабели,не си заслужава.
100лв ми звучи съвсем като за мен. С две думи, да не се отчайвам, а да си търся евтина, с гаранция?
Имам нивичка за прочистване, което е не повече от кубик-два. Пък и аз не мога да преуморя никоя машинка, кекава съм :-) Какви проблеми може да ми прави това? Да не пали? Друго?
iivanov - майстор
Да ти отреже краката. Веднага трябва да вложиш едни пари за читава шина и верига.
prascho - майстор
n_a написа:
Tiger221 написа:
100лв ми звучи съвсем като за мен. С две думи, да не се отчайвам, а да си търся евтина, с гаранция?
Имам нивичка за прочистване, което е не повече от кубик-два. Пък и аз не мога да преуморя никоя машинка, кекава съм :-) Какви проблеми може да ми прави това? Да не пали? Друго?
Хапвай повече :-D .

П.П. Покрай теб няма ли някое гадже та требва ти да вдигаш шината :) .

По темата: прахосмукачката, която пускат на 01.08. как точно събира отпадъка? В самият контейнер ако е течност /винаги, независимо от материала/ и в торби.... Ако е в торби, то стандартни ли ползва или трябва да се запасяваме единствено от Лидл /зависими до гроб от тяхното усмотрение да пускат всяка година торби/?
mitko64 - майстор
За прахосмукачката и консумативите- оригиналните торби си пасват най- добре, връзват се по 3 лв. и кусур. Филтър без оплетка е 16лв. Стават и торбите от 30 литровото Спарки, но са малко по- къси и като ги нагърбиш с по тежки прахоляци се късат . Решението е да се повдигне дъното. Недостатък на моделаВ2 беше,че снадката на филтъра и двигателя, беше с нещо като щипки, като се натовари странично от тежка торба, се изкубва филтърът и става беля. Гледах последният модел 1400вата, там този недостатък го бяха решили с винтово закрепване на филтъра към двигателния отсек. Този модел беше оригинално оборудван и с филтър с стоманена оплетка, но като чета упътването на 1500 В3, май и той е с филтър без оплетка.
Последна промяна от mitko64 на пет юли 24, 2015 10:20 pm, променено общо 1 път.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: