Нека намерим най-тънките цени.
jekasus - майстор
Ей, Митко избърза :-D таман ти намерих поста от миналата година :-D
viewtopic.php?f=57&t=47043&start=308
mitko64 - майстор
Е, щом съм избързал, тогава нещо и за пендулата- четох, че не щракала- днес разопаковах моята и си се фиксира на 45, 30, 15 и там 22градуса и кусур(по спомени). Друг е въпроса, дали са верни тези градуси, не съм мерил. Малко ми се вижда по - небрежно боядисана от лани, пластмасовият предпазител също нещо може да се достегне, но иначе никакви луфтове в линейните лагери и станичния шарнир. Луфта на диска(лагеруването на шпиндела) ми се струва по- малко от миналата година. Иначе лазерът пак лъже с близо3мм,на там 34см. май беше срезът.Не знам само винта за корекции дали бачка(лани не работеше, та подлагах разни картончета зад лазерната кутйка). Ето ми и поста от миналата година viewtopic.php?f=57&t=46184&start=440 :-D . Само където за гърбавия срез, не съм бил прав- просто не знаех как се реже- вместо да изтеглям и режа с бутане, аз режех с издърпване- голям смях падна във форума. :lol:
Последна промяна от mitko64 на пет юли 24, 2015 11:06 pm, променено общо 2 пъти.
nanobanano - специалист
Как се справят при напън вложките от 17 лв
prascho - майстор
С две думи - прахосмукачката от 2015 не става :roll: .

П.П. Язък, точно хвърлих чоп от трите лидл къде да ходя на 01.08.
mitko64 - майстор
Не знам как нещо няма да става, като още не сме го и видели. Оптималният вариант е да е с иноксови тръби, солидно закрепване на филтъра и метална оплетка отвътре на филтъра. Последните две екстри са на модела 1400 без допълнителен контакт за инструмента. Братчеда си купи такава, та я огледах подробно- само където изгоря двигателя на първия час ползване- нещо майсторите му успяха да я уморят, не знам точно как. Върнаха си му лиълците парата без проблем. Иначе в събота ще отворя магазина, много са май мераклиите. То да не стане като мултикътъра- в 9,30 няма никъде в София. То и дремела така- бавно и полека, без много шум по форумите, за един ден, няма никой.
prascho - майстор
Хм. Днес минах случайно през Лидл до хотел Надежда и видях, че има:

-мултикътър - 1 бр /89лв/ мисля, че е с батерия, а не с кабел
-зеге - 1 бр с батерия
-два малки "цинкуляра" :-D - тези които имат тяло на малък флекс
-пендулата дето му викате - 2 бр
-авто принадлежности - сеници /възползвах се/, поставки за телефони, кафета...

Имаше и пиле Дюк за 5,5лв/кг......ама това в кауфланда до него :lol: .
KingLin - майстор
Не сварих с циркуляра :oops: Звъня после по телефона - в петък били до 15:00. Сега съм пуснал запитване чрез контактната форма от сайта дали могат да ми доставят (за ужас на жена ми :lol: ).

sstefanov поздравления за избора на случайния клип - човек с кеф да влиза при такива избрани неща (фен съм на Продиджи не е сарказъм) :)
stan73 - майстор
pachosz - специалист
KingLin написа:
Сега съм пуснал запитване чрез контактната форма от сайта дали могат да ми доставят (за ужас на жена ми :lol: )
Колегата ми искаше пистолет за горещ въздух, ама бяха свършили в Стара Загора. Каза им в единия магазин, че иска такъв, записаха си хората и след около седмица му се обадиха да отиде до магазина да си го вземе. Ей това им харесвам на Лидл, железни са и си уважават клиентите. А докато е така, и ние тях ще ги уважаваме :)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
iivanov написа:
Да ти отреже краката. Веднага трябва да вложиш едни пари за читава шина и верига.
Моля, бъди по-обстоятелствен

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: