Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
Ха, и тази явно е клонинг (като моята машинка (Про Виел) и тези на Спарки) на стар приличен модел на МакКълък.
http://www.bagira.bg/871/%D0%B1%D0%B5%D ... BE-kb35-35

Съответният колега ако иска - да дебне кога в Кауфланд (сестринска верига на Лидл) пуснат бензиновата резачка Премиум за около 100 лева на промо с 3 год гаранция и ще си е решил проблемът.

П.П. Между другото в Русия както преди време е станало нарицателно за ъглошлайф: "Болгарка", така и напоследък нарицателно за ментажен моторен верижен трион е станало "Цьйганка" (визирам нещо от рода на "хасковските ментаци").

П.П.2 Наскоро ми подариха една електрическа машинка за рязане с малък проблем, който отстраних - откровена китайска е, произведена от Джинг Фенг и брандирана като Про Гардън. Та тя работи добре, а даже и нейните верига и шина също са Орегон. Точно днес успях да я дооправя, да и заточа веригата с щилска пила и да понарежа малко дърва...
prascho - майстор
Тоя мангал го гледам на снимка от 10 години. По едно време ми бе аватар в скайпа :-D .

П.П. Какви са тези претенциозни помагачи. Аз като отида да помогна някъде, дори си нося техниката от вкъщи.....

Все пак ако има ток, електрическата в твоя случай е за предпочитане. Няма пропорции, само едно масло; лека е, по-безопасна /гледаш само да не резнеш кабела :-D /...
nanobanano - специалист
Какво мислите за тресчотките и вложките?
Tiger221 - специалист
На тази моята бензинова резачка от кауфланд за 100лв. на шината и пише орегон. Но ми се струва че няма нищо общо с Орегона на електрическата ми,която е купувана от Англия за втора ръка ,но си беше нова, даже мисля,че и надписа е малко объркващ и там има разлика,както китаиските Sthil,ще трябва да ги погледна.Като цяло немога да направя разлика от RTR и Вики,мики и други китайски изпълнения. Иначе на бензиновата още не съм я заточвал веригата и нямам проблем. Бензиновата според мен си е по-безопасна,защото може да се регулират оборотите,а електрическата работи на макс, и това си е по-опасно. Но за работа с бензиновата трябват елементарни познания по двутактови ДВГ за да се приведе в работно състояние,докато електрическата,както каза колегата по горе,само се включва в контакта и действаш. Друг недостатък на бензинката е ,че е доста по тежка,и за кастрене си иска сила особенно ако е на по-високо.
sstefanov - майстор
chandler_vt - специалист
За прахосмукачката, която пускат на 1.08., в инструкциите за експлоатация пише, че филтърът с метална оплетка може да се поръча допълнително, което значи, че не е включен в комплекта. Това едно.
Другото е консумативите. Тези торбички само от представителя ли могат да се намерят, който е в София? В другите градове могат ли да се купят (освен в Лидъл) или да се поръчат онлайн от софийската фирма?
Пепел от камина дали ще може да събира?
sreky - специалист
Ех тия златни прахосмукачки бе.За модела Парксайд 1500 Б2-тобички имат Toni-6.60 за 3 бр,не знам дали ще стават за Б3

Като гледам май ще стават
Последна промяна от sreky на съб юли 25, 2015 5:30 pm, променено общо 1 път.
nikolson - майстор
Последна промяна от nikolson на вт юли 28, 2015 5:22 pm, променено общо 1 път.
mitko64 - майстор
В четвъртък, в Германия, ето тази джаджа http://www.lidl.de/de/ip-ueberwachungsk ... ch/p199880 я разграбиха за няколко часа. Баджанака и беше мераклия, но по обед нямаше нищо вече.
profesionalist_wood - майстор
mitko64 написа:
В четвъртък, в Германия, ето тази джаджа http://www.lidl.de/de/ip-ueberwachungsk ... ch/p199880 я разграбиха за няколко часа. Баджанака и беше мераклия, но по обед нямаше нищо вече.
Интересно дали ще пуснат и в България? Дано да стават и за външно налбюдение?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: