Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
bulhomes2 написа:
Камерата от години я има в ибей и на по-тънки цени. Ако я пуснат в лидъла ще е добре, че ще има гаранция. Иначе като цена не е нищо забележително.
Aз сикер за 3 яре гарантие, не виждам,. явно си е един месец за връщане. От такваз техника бъкел не разбирам, просто констатирам, че яко грабене е паднало и се обади в мен стадното чувство. :-D
mgbagera - специалист
Някои има ли мнение за душ слушалката и смесителите които са на промоция тази седмица?
stan73 - майстор
profesionalist_wood написа:
Ае ве Лидъл,нема да ви чакам боклуците да ги носите на гръб от Германия,било то от Китай деба
Това беше прекалено дървено даже и за теб !
Според мен Лидл са една от най-читавите вериги в страната. Вярно всичко е адапртирано като за в БГ, но пък и да ги редиш така...
profesionalist_wood - майстор
Епа така реагирах като видях че в немския Лидъл какви благинки предлагат.....и при мамалигарите направо да те хване яд :-D

Този го отнасям http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=743 без майка да разбере :lol: Ще го ползвам за домакинска работа
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Май само на мен не ми се пощя прахосмукачката :-) щото съм женска :-)))
EDI - майстор
Сигурно е за това :lol: Ти си земи стълба и готово. :lol:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
EDI написа:
Сигурно е за това :lol: Ти си земи стълба и готово. :lol:
Майтап, зимъска си взех стълба 7+, ламаринена, за да сменя крушка :-) Ламаринените са безпари направо
profesionalist_wood - майстор
...ама след лека ръжда падат стъпалата.... :lol:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
profesionalist_wood написа:
...ама след лека ръжда падат стъпалата.... :lol:
Дан'съм луда да я ръждясвам :razz:
Passa - специалист
Помпата за вода я тествах миналата седмица. Голямо налягане вади, само не ми харесва че загрява повече мотора при продължителна работа. Незнам друг има ли впечатление от тази центробежна помпа и как се държи.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: