Нека намерим най-тънките цени.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Фитилчо написа:
Сайта не е достъпен !
На мен ми е достъпен, но артикулът е изчерпан :-))))
Фитилчо - майстор
This webpage is not available

Явно проблема е в моя тевлевизор...

Хм, ще трябва да пускам WireShark и да чета трейсове и да набивам канчето на доставчика :lol:
nikolson - майстор
При мене е достъпен. Вероятно става дума за РУБИ, но цената е доста по-висока. В същото време прахосмукачката на ЩИЛ е по-евтина, макар и 20л.
Прикачен файл:
bashmajstora.PNG
presar - специалист
n_a написа:
Фитилчо написа:
Сайта не е достъпен !
На мен ми е достъпен, но артикулът е изчерпан :-))))
Сигурно е налична но намалението и ще бъде от 30.07
Фитилчо - майстор
За стълбата какво ще кажете. Имам нужда... определено.
Чудя се, дали да не си купя едно от онеи, които стават на скеле обаче.... на Краузе...
jika777 - напреднал
nikolson написа:
При мене е достъпен. Вероятно става дума за РУБИ, но цената е доста по-висока. В същото време прахосмукачката на ЩИЛ е по-евтина, макар и 20л.
Прикачен файл:
bashmajstora.PNG

довечера ще ги има с минимум 15% отстъпка това с изчерпана наличност е търговски трик :)
dadko - майстор
Фитилчо написа:
За стълбата какво ще кажете. Имам нужда... определено.
Чудя се, дали да не си купя едно от онеи, които стават на скеле обаче.... на Краузе...
Същата я бях купил от Lidl от разпродажба- за 70 лв. Доволен съм много, ама ми трябва понякога по висока...
nikolson - майстор
Ами аз виждам цена на РУБИ-то 281 лева, на Щила 242 лева. Доста по-скъпи от лидълската. За стълба, в четвъртък в метро пускат от тия чупещите на 120 лева и това е най-ниската цена, която съм виждал.
Прикачен файл:
metro.PNG
Пък тая на Дадко за 70 лева само можем да си мечтаем. :-D
EDI - майстор
Ай стига с тез маломощни пък скъпи прахосмукачки, не си давайте парите за лудо.ЛАВОР QUATTORDICI SE идва 220 лева, пък е с 30-40% по-голямо подналягане и близо толкова %по-голям въздушен поток в секунда от тези, дето ги продават под разни марки на високи цени.Къде са 270 милибара и 70 литра в секунда, къде са 180-190 и 50 литра в секунда.
brum - майстор
Тъй, тъй, Аз гледам пък Lavor Whisper модела (265мбар вакуум, 56л/мин). Ама той идва на 280лв. Но пък е префкетна за дома защото е скромните 55 db (a) :) .

Та лидълската прахосмукачка освен, че е има леко слаб дебит за размерите си е и шумна. В нас ползвам един karcher wd 7.300 (230mbar, 68l/min). С нея си чистя апартамента и като има работа я ползвам за по-сериозни дейности. Нея никъде не я пишат, че е тиха, ама е по-тиха от лидълксатат - 69db (a) срещу 77 db(a). А т'ва не е малка разлика - 3дб разлика май беше 2 пъти сила на шума.

Но пък и лидълската идва на доста ниска цена. 160лв са си 160лв :) .

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: