• 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
dpp - специалист
juvesan написа:
абе нещо не намирам ...имаше ли някакви мнения за косачката на трева тази дето е 1200 вата ? Май бях мернал нещо за нея, ама ми се губи ... :rolleyes: Имам електрическа коса, страховита е срещу всичко , що е зелено, ама пусто много вибрира бе.... а ми се ще да дам още някоя задача на децата... догодина :)
Ще пускат електрическа коса ли - кой модел че и мене ми е интересно..макар че лятото свърши ама. :?
juvesan - специалист
Не, не коса... в един от магазините има косачка електрическа с колелца... 1200 вата... иначе аз коса си имам кЕтайска 1100 вата - яко кълца, ама и ръцете яко тресе пък и не ми се вижда безопасна за по малки деца ... което значи, че досега кося аз, но искам да променя тозе елемент :)
dadko - майстор
Косачка видях в магазина на ботевградско шосе до Джъмбо. Вече често ходя в Lidl, че малката започна да колекционира и тези лепящи дребосъци, дето дават по едно за всеки 15 лв покупка.
Ако на някой не му трябват или иска да разменя- нека ми пише на лични, че май ще ги събираме и тях... Вече всички магазини започнаха с разни колекционерски истории- то не бяха стикери с албуми, карти. Ето кои имаме:
Лошото е, че е малък срока, ще ги има до десети другия месец

Прикачен файл

stikita.JPG
stikita.JPG (104.84 KиБ) Видяна 3541 пъти
juvesan - специалист
Косачка видях в магазина
Е, щеше да е добре да е някой , който е стопил лагерите вече на тази маскирана Гризли ( всъщност, маскирана е силно казано, защото ако се разгледат текущите модели от Гризли се вижда, че няма пълен аналог на Лидълската, което значи, че може да е измислен тотално модел или някой дРът :lol: )
bulhomes2 - майстор
big_death написа:
ОК , пиша на лични .
Налага се да се оплача от big_death. За такава дреболия ми даде едно шише ракия. С което ме подтиква към алкохолизъм и морален упадък :shock: :lol:

ПП. Пак благодаря, ама наистина нямаше нужда. Тия дни ще я опитам...
nikolson - майстор
Дано поне не е (троянска) сливова. :wink:
stan73 - майстор
Кой е производител на брадвата и чукът, Овим или Абрахам Дитрихц ?

П.П. И логото релефно ли е или е само надпис ?
П.П.2 Никой ли от четата на феновете на лидълските инструменти ли не е успял да отиде ?
Последна промяна от stan73 на чет сеп 25, 2014 2:11 pm, променено общо 2 пъти.
big_death - специалист
Двойно препечена гроздова . :wink: :partyman:
jekasus - майстор
griffin написа:
Давам един глас за влагомера :) друг е въпроса на кой колко му се е налагало да ползва такова чудо :).
Купих си го :-D Един път в година да ми потрябва, ще си избие парите :-D
А как ме яд, че не си купих прахосмукачка...
dpp - специалист
jekasus написа:
griffin написа:
Давам един глас за влагомера :) друг е въпроса на кой колко му се е налагало да ползва такова чудо :).
Купих си го :-D Един път в година да ми потрябва, ще си избие парите :-D
А как ме яд, че не си купих прахосмукачка...
В гръцко пускат няква по -малка... http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfor ... htm?id=393
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: