• 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 106
Нека намерим най-тънките цени.
themask - специалист
Фитилчо написа:
В този ред на мисли, тази лампа зареждащата ми харесва :?
Читава ли е?
В този ред на мисли, прахосмучката, която ми купи от лидъла преди има няма 2 години е в бокса - в един хубав момент контактът за включване на инструменти към нея просто започна да си я включва дори и без да има включен уред към него :mrgreen: Сега ще видим какво ще се случи. Вече втора седмица ми я държат.

Иначе аз спрях от там да взимам каквото и да е на ток. От време на време някоя дреболийка за работилницата, и то само ако ми се стори читава, защото и тези неща започнаха доста показно да им снишават качеството.
Virtex - майстор
Фитилчо написа:
В този ред на мисли, тази лампа зареждащата ми харесва :?
Читава ли е?
Лично бих си взел от олх-а за 20на лева с презареждаема батерия. 40лв ( или колкото е ) ми се виждат много за такава функционалност. Може качеството да е по-добро, но 40лв за такъв тип изглеждат повече.
Фитилчо - майстор
Аааа,и аз имам такава протумукачка голямата, доволен съм засега .
Маскиран, дано ти дадат нова :wink:
Някой помни ли моделана торбите и фирмата :? че си продтлжавам да си карам без торба а смуча всякакви глупости с нея :lol:
themask - специалист
Фитилчо написа:
Някой помни ли моделана торбите и фирмата :? че си продтлжавам да си карам без торба а смуча всякакви глупости с нея :lol:
Прикачен файл:
bag.jpg
Фитилчо - майстор
ГолЕм си :-D ши забързам Уадкина :lol:
themask - специалист
Фитилчо написа:
Ти също :lol: Ше забързаш, ами. То сега и без това не е за правене на покрив, така че надомна работа.
Фитилчо - майстор
themask написа:
Фитилчо написа:
Ти също :lol: Ше забързаш, ами. То сега и без това не е за правене на покрив, така че надомна работа.
Покрива е реди, стените на 80 процента, зидам си отдолу на сушинка :lol:
КИМИ - специалист
Имам бърз въпрос:

https://www.emag.bg/udarna-bormashina-s ... DYL8Y7BBM/

Туй чудо на техниката :-D ще може ли да му устиска задника да надупчи за дюбели 2(две) стени за топлоизолация, основно мазилка+ тухла четворка или да търся нещо по-мощно дага-дага?

Благодаря предварително!
jekasus - майстор
Няма.
Перфоратор под наем ще излезе 2-3 лева на час.
Фитилчо - майстор
Тоя микимаус е за изхвърляне само, послушай Джеки.
Ся да не ми наскачат употребители с мантрата- Имам такава за двайстрииосемдесе лева илядошестотинтрийсосем дупки съм пробил и нищо и нЕма :lol:
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 106

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 4" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: