Нека намерим най-тънките цени.
Passa - специалист
Тук прахосмукачки бол, но се чудя дали да взема само заради тия сменяеми филтри и торби.

Има ли поне торби които да са постоянни ? Филтрите колко време карат -часове ?
griffin - майстор
Филтрите ги тупаш и пак ги монтираш, торбите понеже само се нахлузват на отвора може да слагаш каквато ти падне, но мисля че оригиналните не са скъпи за такъв обем. Прахосмикачката има две три недомислици но мисля че като цяло си заслужава.
themask - специалист
griffin написа:
Филтрите ги тупаш и пак ги монтираш, торбите понеже само се нахлузват на отвора може да слагаш каквато ти падне, но мисля че оригиналните не са скъпи за такъв обем. Прахосмикачката има две три недомислици но мисля че като цяло си заслужава.
Сподели за недомислиците :)
griffin - майстор
Задните колела са фиксирани и не може да си подритваш прахосмукачката, закрепването на тръбата за тялото става само като се сгъне тръбата което е неудобно, но пък може да се модифицира :-D, позицията на едната скоба за навиване на маркуча пречи за застопоряването на телескопичната тръба, няма предвидено място за съхранение на малкото маркуче за инструменти - и това може да се модифицира.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Passa, къде "тука" са многото неизкупени прахосмуци?
Последна промяна от n_a на вт авг 04, 2015 3:23 pm, променено общо 1 път.
atanasov2004 - специалист
Колега, пиша за лозарските ножици-за клони които са :) Режем 15 декара лозя, не са мръднали :)
themask - специалист
griffin написа:
Задните колела са фиксирани и не може да си подритваш прахосмукачката, закрепването на тръбата за тялото става само като се сгъне тръбата което е неудобно, но пък може да се модифицира :-D, позицията на едната скоба за навиване на маркуча пречи за застопоряването на телескопичната тръба, няма предвидено място за съхранение на малкото маркуче за инструменти - и това може да се модифицира.
Да, и аз ги забелязах тези неща, но са по-скоро досадни, отколкото сериозни дефекти. Сериозните ще ги видим по-нататък :wink:

Споделете отде да се снабдим с читави (нехартиени и по възможност за многократна употреба) торби?
Фитилчо - майстор
И аз ги зьабелязах тези недомислица.
Тази с мъркуча я преодолях като отвивам маркуча преди да я навия.
Кабела как го навивате апоропо?

Аз го правя на геврек и го закачам на малката скоба :roll:

На малкия маркуч за инструменти още не съм му измислил място.

Споделете за торбите?

Така, това от дунапрен дето е се нахлузва под хартиения филтър ли? :?

Много тъпо е обяснено като за кретени, да не говорим, че чертежите и снимките са само описателни :?
EDI - майстор
Ето нехартиени торби ТОНИ - http://www.toniclean.com/index.php?page ... Itemid=174 аз ползвам такива на ЛАВОР-а и съм доволен.Трябва само да си подберете такава, дето ще се нахлузи плътно.
Passa - специалист
Това са пак еднократни торби, самоче с по добри експлоатационни параметри.
В крайна сметка накрая се изхвърлят.
Аз искам такава като на Самсунга ми- текстилна с отвор отзад за изпразване. Пере се и единствено е проблем че трябва да се тупа и вдига прах.

Предполагам че филтъра на Парксайда също може да се тупа и смука, като така ще се увеличи живота му.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: