• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
embata - напреднал
Като сравнение с един Бош 10.8 с Li-ion батерия, мисля беше около 180-190лв,
изработката на Parkside винтоверта е в пъти по-добра, дали е така и технически?
На клипчето показват как завинтва много винтове 6х8, това ми се струва че става дори за по-високи изпитания освен само за домашна употреба!
Ако някой има такъв нега сподели по-подробна информация, как се държи батерията, справя ли се с по-големи винтове, добър ли му е въртящия момент(не го виждам в спецификацията, но мисля че е 15Nm).....?
EDI - майстор
БОШ имаш предвид зеления сигурно, със синия не сравнявай..ПАРКСАЙД са си любителска серия, макар да са с добра и здрава изработка и марката да е от дълги години на немския пазар.Характеристиките на пакета зависят от елементите, които са използвани вътре.Вероятно са САМСУНГ, няма начин да са по-качествени /САНЬО да речем/.В любителските серии се използват техни елементи.При правилна експлоатация ще вършат работа дълго време, освен ако някой елемент в пакета не е дефектен.Иначе на клипчето не гледай толкова сериозно.Броя видии с едно зареждане зависи от много неща.
embata - напреднал
Точно за зеления Бош говоря, в Практикер е 209лв. а изглежда по-зле от Parkside-a, и ми се струва че за 79лв. ще купиш по-добра машинка отколкото за цели 209лв., нали!!!???
А имате ли мнение за продуктите на DWT, вече и те имат Li-ion серия винтоверти:
http://www.dwt-pt.com/pt_lion.php
Edwardo - напреднал
Някой да има впечетление от зегето-махален трион на parkside искам да купя такъв и може ли да чуя отзиви ,даже от пoнеделник дават и флекс 1200 W мощ 125-a и разни аксесяри към него, струва ли си ?
Mega - специалист
Днес минах през Lidl и хванах в ръка флекса с идея да си го купя, но нещо не ми хареса изработката! Доста жълтно ми се видя. Иначе е удобен на пипане. Колкото до обявената промоция на комплект дискове за флекса, изобщо няма такива. Били изчерпани??? Отидох към обяд, вие преценете как и защо лъжат. Ако няма в първия ден по обяд, какво да говорим за останалите дни от промоцията. Пълен цирк!
Значи, уредчетата които ги продават в Лидл, Parkside са много добри. Аз съм си накупил почти всичко Parkside. Вече имам и топли отношения със сервиз Парксайд.

Носих си в гаранционния сервиз на Parkside да ми направят гаранционен ремонт на един винтоверт на Лидл. Отивам, питам –това ли е сервиз Парксайд, давам касовата бележка и готово.Та с едното момче си говорих и той точно ми обясни как да си ползвам уредите. За всичко го питах. Тези уреди не са за професионална употреба и това го пише в книжката. Най-добре да им звъннете по телефона или да отидете при тях. Питаш ги за дадения уред от Лидл и ти обясняват всичко – все пак са сервиз на Лидл и през тях минава цялата техника Парксайт. Имайте предвид, че батерия за винтоверт Parkside не се покрива от гаранцията. Момчетата ми казаха да чета, внимателно условията за да не им се сърдя. Така ,че преди да си купите уреда ги прочетете от http://www.kompernass.com/ раздела Парксайд в упътването или звънете в Парксайт сервиз.

Какъвто и да ти е уреда, ако няма гаранция или сервиз и после резервни част, лошо. Пазете си касовите бележки за може да отидете в гаранционен сервиз, ако има нужда и вижте какво пише за гаранцията на сайта на Лидл за сервиз и гаранция. Мисля , че ако не ти хареса може да си върнеш нещото без причина още същия ден.
Edwardo - напреднал
И аз ходих тогава и си купих флекса, хареса ми и е мощен и макар че, бях в 6.25 сутринта но да ви кажа за 4 мин зад мен се редяха околу10-13 човека от които ми направи впечетление че почти се познават , от прикъзките м/у тях, и когато се отвори вратата за да влезнеме ако ви кажа как бях избутан от тях всичките ама направо като диваци из джунглата и хукнаха като невидели братче ,в началото се оплаших викам кво става бре,и за секунди ви казвам разграбиха всичко ама почти всичко без да замислят много какво взимат, говоря за аксесъарите ,иначе имаше околу 8-10 флекса и едвам добрах до последнят и то благодарение на това че, някои не бяха много обедени че има далавера да го взимат или не разбират какво взимат.
Който не ми вярва нека да се реди в 6.30 ако има интресна промоця за ел.уреди и вижте кво става.
Комичното бе че, имаше доста жени от тях които се бутаха като баш майстори,макар че питаха мъжете това как е ,има ли далавера!!
честна дума почуствах много неловко и си зареках НИКОГА ама никога да не бъда като тези хора и да не ходя в Лидл повече , защо Управата на Лидл ни третирта така като стока трето качество,като роби,защо не пускат повече бройки,защо няма техните стоки както в Германя да купиш от тези уреди ON-LINE защо ,,и защо,,много неща питам ама едва ли има кой да ти отговори.
kotyo - специалист
Византийска простотия!!! :x
Аз друго не мога да разбера.. Защо тези уреди ги има само, когато са на промоция, а не и през останалото време с 15-30% отгоре като в останалите магазини?
Изясни се, че качеството е много прилично и така биха печелили много повече..
Edwardo - напреднал
Изразих моето възмущение от тази тяхна практика в едно писмо до тях и помолих най-очтиво да ми дават кординати за врезка с немският филял и друго питане , вижте какъв отговор получих !!!

Относно цитираното в друг Ваш имейл несъответствие във времето за зареждане
на уреда Parkside PABS 10.8, бихме искали да Ви обърнем внимание, че
предлаганият от нас в конкретната седмица уред е модел А2, а цитирания от
Вас - А1 (съответно, първият се зарежда за около 60 мин., а вторият - за 3
часа). Също така бихме искали да уточним, че в магазините в Германия
електрическите уреди се предлагат на акционен принцип също като в България,
като промоциите важат до изчерпване на количествата.

С уважение,

А СЕГА ДЕ ! :?
bobiboyska написа:
Значи, уредчетата които ги продават в Лидл, Parkside са много добри. Аз съм си накупил почти всичко Parkside. Вече имам и топли отношения със сервиз Парксайд.

Носих си в гаранционния сервиз на Parkside да ми направят гаранционен ремонт на един винтоверт на Лидл. Отивам, питам –това ли е сервиз Парксайд, давам касовата бележка и готово.Та с едното момче си говорих и той точно ми обясни как да си ползвам уредите. За всичко го питах. Тези уреди не са за професионална употреба и това го пише в книжката. Най-добре да им звъннете по телефона или да отидете при тях. Питаш ги за дадения уред от Лидл и ти обясняват всичко – все пак са сервиз на Лидл и през тях минава цялата техника Парксайт. Имайте предвид, че батерия за винтоверт Parkside не се покрива от гаранцията. Момчетата ми казаха да чета, внимателно условията за да не им се сърдя. Така ,че преди да си купите уреда ги прочетете от http://www.kompernass.com/ раздела Парксайд в упътването или звънете в Парксайт сервиз.

Какъвто и да ти е уреда, ако няма гаранция или сервиз и после резервни част, лошо. Пазете си касовите бележки за може да отидете в гаранционен сервиз, ако има нужда и вижте какво пише за гаранцията на сайта на Лидл за сервиз и гаранция. Мисля , че ако не ти хареса може да си върнеш нещото без причина още същия ден.

Съгласен съм колега . Беше ми много полезно инфото което ми дадоха пичовете там . Батерийка и аз си купих . Човек трябва да наточи уредите за пролетно летните ремонти :) . А и приемно логистичния център да кажа на тези които се нуждаят е в София , ул.Искър 49 . Води се сервизен център Бушона . Удобен е . В центъра . Дано съм бил полезен на някой ... да не се лутате като мен да го търсите :) Успех .
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: